Въпреки дните на слънчево време, мнозина затвориха прозорците си днес,

...
Въпреки дните на слънчево време, мнозина затвориха прозорците си днес,
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Гръмотевичните бури може да се върнат в Обединеното кралство, тъй като дъждът ще продължи през следващата седмица

Въпреки дните на слънчево време, мнозина затвориха прозорците си през днешния ден, защото британците се бориха с дъжд след жълто предизвестие за времето от метеорологичната работа.

През уикенда отбелязахме високи температури до 26,5C в столицата, само че това бързо беше сменено с гръмотевични стихии и дъжд в цялата страна. Съжаляваме, това не са новините, на които се надявахме, само че също не се чака да станат доста по-добри.

Тази вечер (понеделник, 13 май) дъждът ще се реалокира в останалата част от Англия, а също и в южната и западната част Шотландия. Най-сухият от интервалите пред дъждовната лента на изток, с по-ясно, само че дъждовно време следва на югозапад.

Въпреки това на следващия ден ще бъде най-вече изсъхнало и ясно в далечния север, с ярки заклинания и валежи в южните и западните региони. Доста облачно на други места с прояви на дъжд, който тук-там става мощен.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Между сряда (15 май) и петък към момента ще има комбинация от слънце и валежи. Дъждът на моменти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР