Тийнейджър беше убит, а други трима бяха ранени при четворна

...
Тийнейджър беше убит, а други трима бяха ранени при четворна
Коментари Харесай

Абитуриентското парти претърпя ужасяващ обрат, след като тийнейджър загина при четворна стрелба по обвинение на 15-годишен

Тийнейджър беше погубен, а други трима бяха ранени при четворна пукотевица на следабитуриентско празненство в Джорджия, Съединени американски щати.

15-годишен е упрекнат след случая, който се е случил в град Фицджералд малко след 1:00 сутринта в неделя, оповестиха от Бюрото за следствие на Джорджия (GBI). Chyell Paulk, също на 15 години, почина при случая, споделиха чиновници.

19-годишен и още двама малолетни също са ранени. Полицейското ръководство на Фицджералд реагира на блок 300 на E Pine Street към 1.10 сутринта след известия за пукотевица по време на празненство след бала.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Мъж умъртви жена си и употребява погашение от застраховка, с цел да купи секс кукла в действителен размер единствено месеци след убийството

Когато дойдоха, те откриха, че четирима души са били убити. Chyell Paulk, 15, е бил погубен при пукотевица, споделиха публични лица. Всички жертви са откарани в болница, където Чайъл е разгласен за мъртъв.

Тийнейджърът е умрял от огнестрелна рана, съгласно правосъдния доктор на ок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР