Тъй като Никол Кидман беше снимана с рядко вижданите си

...
Тъй като Никол Кидман беше снимана с рядко вижданите си
Коментари Харесай

Никол Кидман се „нуждае от малко подкрепа и одобрение“ от рядко срещани деца по време на събитие на червения килим

Тъй като Никол Кидман беше снимана с рядко вижданите си дъщери по време на събитие на аления килим този уикенд, изглеждаше, че звездата е в „ има потребност от малко поддръжка “ от децата си по време на галата, съгласно специалист.

Този уикенд 56-годишната актриса беше снимана дружно с дъщерите си тийнейджърки и брачна половинка си кънтри артист Кийт Ърбан, до момента в който участваха на 49-та Гала за премиите за витални достижения на AFI, където тя беше притежател на влиятелната премия за 2024 година И до момента в който тя грееше на аления килим дружно със своето щастливо семейство, един специалист по езика на тялото видя някои фини признаци, че тя се нуждае от спомагателна поддръжка по време на събитието.

След като проучва фотосите, специалистът по езика на тялото Джуди Джеймс сподели извънредно пред The ​​Mirror: „ Семейството на Никол е доста привлекателно тук, само че е забавно по какъв начин наподобява, че извършват ритуали с езика на тялото, което допуска, че са там, с цел да подкрепете Никол, а не противоположното. "

За вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР