Васил Панайотов донесе победата на Черно море срещу Локо Пловдив

...
Васил Панайотов донесе победата на Черно море срещу Локо Пловдив
Коментари Харесай

Васил Панайотов: Сега започнаха истинските мачове

Васил Панайотов донесе успеха на Черно море против Локо Пловдив с 1:0. Той стана и Играч на мача, откакто се разписа още при започване на дуела.

" Това е премия за целия тим, през днешния ден постигнахме доста значими три точки. Показахме експанзията, която треньорът искаше. Мисля, че се получи. Локо Пловдив е мощен съперник, знаехме, че ще е мъчно. Важното е, че показахме варненския дух и още веднъж не загубихме у дома ", показа футболистът след срещата.

" Магията е хората, които идват хората на стадиона и сърцето, което има този тим, целият колектив и треньорски щаб, това ни кара да демонстрираме положителни игри у дома. Надявам се да подобрим играта и в гостуванията си, в този момент почнаха същинските мачове ", сподели още Панайотов.

" Със сигурност ще е друг, Левски играе мощно на " Герена ". Ще се подготвим добре и нека покажем една добра игра и да спечелим трите точки ", добави той по отношение на идния мач с Левски.

" Не мисля, че това ще ни даде успокоение. Плейофите са същинските мачове, значимо е да сме здрави и да демонстрираме игрите, които демонстрираме у дома и да демонстрираме сърцето и най-после да се поздравим с задачата, която гоним цялостен сезон. Готови сме на 100% и желаеме да сме в топ 3, желаеме да зарадваме хората ", приключи Васил Панайотов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР