Xiaomi обяви Xiaomi Pad 6 за своите международни пазари, предназначен

...
Xiaomi обяви Xiaomi Pad 6 за своите международни пазари, предназначен
Коментари Харесай

Xiaomi Pad 6 – таблетът, създаден за ефективна работа и още повече забавление

Xiaomi разгласи Xiaomi Pad 6 за своите интернационалните пазари, предопределен за работа, само че също и за развлечение. Създаден да бъде ефикасна работна станция за потребителите с натоварено всекидневие, Xiaomi Pad 6 разполага с 11-инчов WQHD+ (2880 x 1800) екран при 309 ppi, който дава ярки и ясни изображения. Междувременно неговата мобилна платформа Snapdragon® 870 обезпечава мощна продуктивност през целия работен ден. Изключителната енергийна успеваемост и огромната батерия от 8840 mAh разрешават на потребителите бързо да минават сред отворени приложения, с цел да превключват бързо и елементарно сред дилемите на работното място

Създаден да пoдобри продуктивността ви, с цел да постигате повече всеки ден

Снабден с практични функционалности, този високопроизводителен таблет е основан да планува и отговори на потребностите на работещите консуматори. Той реализира това със софтуера MIUI for Pad – извънреден мобилен потребителски интерфейс, усъвършенствана химикалка Xiaomi Smart Pen (2-ро поколение) и Xiaomi Pad 6 Keyboard, които безпроблемно усъвършенстват цялостната работливост. Xiaomi Smart Pen (2-ро поколение)2 прави още по-лесно воденето на бележки, правенето на екранна фотография или потреблението на функционалността за изобразяване, с цел да илюстрирате креативен хрумвания. Удобните бутони на Xiaomi Smart Pen (2-ро поколение) ви разрешават да извършите бърза екранна фотография или да превключвате сред писане, изобразяване и цветни функционалности, когато е належащо, в приложението Notes. Нещо повече, по-високата компактност на пикселите на екрана подсигурява, че дребните размери на шрифта са по-лесни за четене, тъй че още повече наличие може да се пресъздава, с цел да се обезпечи по-малко скролване.

 Когато се употребява с клавиатурата Xiaomi Pad 6, функционалността на таблета се уголемява в допълнение и интерфейсът може да се приспособява, тъй че потребителите да могат да основават персонализирани директни пътища. За видео диалози Xiaomi Pad 6 има центрирана ултраширока предна камера с функционалност FocusFrame, която автоматизирано настройва камерата, с цел да държи потребителя ясно в средата на фрагмента. Четирите микрофона на таблета улавят гласа на потребителя тъкмо и доста понижават фоновия звук даже на оживени места като работни пространства с отворен проект, кафенета и летища. Xiaomi Pad 6 разполага с вграден USB 3.2 Gen 1 интерфейс, който се свързва с други устройства за бърз трансфер на данни и поддържа първоначален видео сигнал за до 4K резолюция при 60Hz и сигурно ще задоволи всички потребности при доста на брой задания.

Усилена работа и продължителна игра – таблетът ще е с вас непрекъснато

За да се забавлявате в обществените медийни платформи, да гледате видеоклипове или да релаксирате с игри, Xiaomi Pad 6 се предлага като персонално ултрапреносимо развлекателно устройство, поддържащо Dolby Vision, осигуряващо необикновено цветно образно преживяване.  Таблетът предлага 99% DCI-P3 цветова гама за 1,07 милиарда цвята (следвайки стандарт CIE 2015) за ярки завладяващи изображения, а честотата на освежаване на екрана е до 144Hz, предлагайки гладко гейминг преживяване. Междувременно сертифицираната от TÜV Rheinland ниска синя светлина подсигурява часове гледане с понижена отмалялост на очите.

Поддържайки Dolby Atmos® и Hi-Res Audio, Xiaomi Pad 6 разполага  с четири високоговорителя, покриващи необятен звуков  диапазон  – от мощен бас до висок звук, осигурявайки ужасно аудио преживяване, без значение дали слушате рок концерти онлайн или опери.

Вашият тъничък и моден таблет, който се оправя с всевъзможни задания

Независимо дали по време на утринно пътешестване до работа, за среща, по време на бизнес пътешестване или в самолета на път за екзотична почивка, Xiaomi Pad 6 е идеалният сателит, който да имате в чантата си, когато и където ви е необходим. Тънък и лек, Xiaomi Pad 6 разполага с повсеместен дизайн от алуминиева сплав с рамка от 6,51мм и тежи единствено 490 грама, което го прави подобаващ за потребление където и да отидете. Xiaomi Pad 6 е въодушевен от емблематичния изящен дизайн на флагман серията Xiaomi 13, осигуряваща моден имидж във всяка обстановка!

Цена и наличност

Xiaomi Pad 6 се предлага в три цвята: Gravity Gray, Gold, Mist Blue. Вариантите 6GB+128GB стартират от 399 EUR; 8GB+128GB от 429 EUR, а 8GB+256GB от 449 EUR.

В България таблетът ще се предлага от началото на месец август в следните разновидности:

6GB+128GB – целесъобразна цена 749 лв.

8GB+256GB – целесъобразна цена 859 лв.

 Xiaomi Pad 6 характерности

Xiaomi Pad 6 Дисплей ·        11 ” WQHD+ (2880 x 1800) дисплей1 at 309 ppi

·        30/48/50/60/90/120/144Hz периодичност на освежаване

·        1.07 милиарда цвята

·        99% DCI-P3 покритие (следващо CIE 2015 старндарт)

·        Поддържа Dolby Vision

·        TÜV Rheinland сертифициран за Low Blue Light (Hardware Solution)

·        Corning Gorilla Glass 3

·        Яркост: 450 нита (typ), HBM 550 нита Производителност ·        Snapdragon 870 Mobile Platform

·        Octa-core CPU, up to 3.2GHz computing

·        5th gen Qualcomm AI Engine

·        7nm process technology

·        8840mAh (typ) батерия

·        RAM+ROM: 6GB+128GB / 8GB+128GB / 8GB+256GB

·        33W бързо зареждане Камера и аудио ·        13MP задна камера

– f/2.2

– Поддържа 4K видео запис при 30fps

·        8MP предна камера

– f/2.2

– Поддържа 1080p видео запис при 30fps

·        Четворни високоговорители с огромен размер

·        4 микрофона за ясно и тъкмо хващане на глас

·        Поддържа Dolby Atmos, Hi-Res Audio и Hi-Res Audio Wireless Софтуер ·        MIUI Pad 14

·        Свързване с телефони: Mirroring на вашия смарт телефон към Xiaomi Pad 6. Синхронизирайте приложенията, които употребявате, към Xiaomi Pad 6.

·        Drag and drop: Позволява елементарно прекачване на изображения и файлове през Галерия и приложения за ръководство на файлове след mirroring на вашия смарт телефон към Xiaomi Pad 6 с функционалността за свързване към телефони.

·        Conference tools (Noise reduction, Fill light, FocusFrame)

·        Android 13 Свързаност ·        USB 3.2 Gen 1

·        BLUETOOTH5.2

·        Wi-Fi 6 Aксесоари ·        Xiaomi Smart Pen (2-ро поколение)

·        Xiaomi Pad 6 Keyboard

·        Xiaomi Pad 6 Cover Дизайн ·        Корпус от алуминиева сплав

·        490 грама лек дизайн

·        6.51мм ултра тъничък панел

·        Цветове: Gravity Gray, Gold, Mist Blue

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР