Стрикланд се изправи срещу бившият двоен шампион по кикбокс на

...
Стрикланд се изправи срещу бившият двоен шампион по кикбокс на
Коментари Харесай

Шон Стрикланд: Вярвах, че Перейра ще е лесна битка

Стрикланд се изправи срещу бившият двоен шампион по кикбокс на Glory Алекс Перейра. Двамата се биха в главната карта на UFC 276, което се проведе в Лас Вегас. 

Срещата им излъчи претендент за титлата на шампиона в средна категория Израел Адесаня. 

Алекс успя да спечели с нокаут в средата на първия рунд. Така той си заслужи реванш с Адесаня, срещу когото има 2 победи в кикбокса. Шон пусна изявление след загубата си и споделя, че очаквал лесна битка.

„ Никога не желаете да бъдете нокаутиран, само че това е играта, която играем. Опитах се да заставам и да се удрям в стойка с един от най-хубавите кикбоксьори.

Гадната част от това беше, че по време на рунда си казах: „Човече, това ще бъде лесна битка. Виждам всичко, което този човек хвърля. Превъзхождам в размените. Ще бия този човек в продължение на три рунда.“ 

И по-късно по средата ме хвана. Така че шапка долу за Алекс, той е ш*бан палач. Благодаря на всички мои треньори, скърбя, че не завоювах. Депресиращо е, ще бъда печален известно време.

Фенове, благодаря ви, че ме подкрепяте и напред към идващия дуел. Време е още веднъж да се изкачим по стълбата. “/mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР