Warner Bros. Games обявиха вчера, че Mortal Kombat 11, последната

...
Warner Bros. Games обявиха вчера, че Mortal Kombat 11, последната
Коментари Харесай

Mortal Kombat 11 с повече от 12 000 000 продадени копия

Warner Bros. Games оповестиха през вчерашния ден, че Mortal Kombat 11, последната цялостна игра на известната поредност, се е продала в над 12 милиона копия. Играта направи дебюта си през април 2019. Информацията е следващото доказателство за триумфа на играта. Общо, продажбите от всички игри от поредицата към този момент са над 73 милиона, с което Mortal Kombat е публично най-популярния файтър на пазара.

Създадена през към този момент далечната 1992 година от Midway Games (днес NetherRealm Studios), поредицата се радва на голям интерес на геймърите. С времето се появяват анимирани серии и пълнометражни филми, голям брой фен-арт планове. Поредицата навлезе и на полето на мобилните устройства, като от прес-релийза на Warner излиза наяве, че Mortal Kombat Mobile се продава извънредно добре със своите 138 милиона инсталирания.

„Когато Mortal Kombat се появи преди съвсем 30 години, не съм си и мечтал поредицата да се трансформира в това, което съставлява през днешния ден с над 73 милиона продадени копия“, споделя в послание Ед Боон, основател на поредицата и креативен шеф в NetherRealm. „Имаме някои от най-страстните фенове по света и оценяваме по достолепие поддръжката, която ни обезпечават през всички тези години“. За последно, NetherRealm разгласиха през предходната година Mortal Kombat Ultimate, разширена и усъвършенствана версия на Mortal Kombat 11.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР