Вярвам, че в рамките на изминалите месеци България доказа, че

...
Вярвам, че в рамките на изминалите месеци България доказа, че
Коментари Харесай

Лиляна Павлова коментира как се е справила България с европредседателството

Вярвам, че в границите на миналите месеци България потвърди, че може да бъде и движеща мощ, че може да бъде модератор и мост, когато се постанова. Това сподели министърът на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 година Лиляна Павлова по време на Европейския парламент на предприятията, съобщи организация „ Фокус “. 

„ Много се веселя, че имам опцията да ви поздравя в дома на българското председателство, безусловно броени дни преди края на председателството, написа Блиц. Въпреки че остават по- малко от три седмици, желая да ви уверя, че интензивната работа, напъните, които Българското председателство постави през миналите повече от пет месеца, ще продължат до последния ден и последния час. Темите от дневния ред, които заложихме като предпочитани и напъните и приноса на председателството ни за едно по-добро законодателство, за решение на проблемите, които стоят пред нас, в търсенето на повече сигурност, непоклатимост и взаимност за всички жители и бизнеса, са доста динамични ", сподели Павлова.

Според нея две са били главните думи, които в последните месеци доста постоянно са се чували във всеки спор и полемика. " Едната от тези думи беше бъдеще - бъдещето на Европа, на младежите, за нашите жители през целта " бъдещето на бизнеса ". Другата дума, която чуваме всеки ден, когато в това число имаме и нелеки срещи, каквато беше срещата на Г-7, беше думата " единение ", изясни Павлова. По думите ѝ това е и посланието, което е поставено в слогана на българското председателство - " Съединението прави силата ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР