Зловещо убийство в Ботевградско. Полицията откри кости и обгорени човешки

...
Зловещо убийство в Ботевградско. Полицията откри кости и обгорени човешки
Коментари Харесай

Полицията в Ботевград разследва евентуално тежко убийство в село Новачене

Зловещо ликвидиране в Ботевградско. Полицията откри кости и обгорени човешки остатъци в двора на къща в село Новачене. Най-вероятно, те са на 58-годишен мъж от селото, разгласен за общонационално търсене, предава Българска национална телевизия.

 По неофициална информация, тялото на жертвата е разчленено, а по-късно е запалено, с цел да се прикрият следите. От държавното обвиняване оповестиха, че се работи по версия за осъществено ликвидиране. Заподозреният е 76-годишният Огнян Н, който е арестуван за 72 часа.

Заподозреният за злокобното ликвидиране живее в София. Използвал къщата си в Новачене за вила. С убития били другари и постоянно пиели дружно, описват локалните поданици.

Васил, братовчед на убития Кънчо: " Събираха се да пият дружно, не знам.... - Как си обяснявате такава свирепост? - Жестоко е в действителност, не знам какво стана. - Нещо за пари да е имало проблеми? - Не! "

Мария: " Това за мен е отвън човешките граници, по този начин да го убият, по този начин да го насекат, по този начин да се подиграват с тялото на индивида.

Това не е първо закононарушение за обвинения. През 2020 година той нападнал с секира бащата на някогашния кмет на селото. Огнян имал и бизнес в селото - гледал кози и държал заведение. Ставал нападателен след приложимост на алкохол. Веднъж блъснал и индивида, който се грижел за козите му.

Убиецът и жертвата последно са видяни дружно в събота, Кънчо помагал на Огнян с торбите с пазар по баира. Ден по-рано сред двамата е имало и скандал. Разследването по случая се води от Софийската окръжна прокуратура.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР