Вторият отбор на ЦСКА, който през новия сезон ще се

...
Вторият отбор на ЦСКА, който през новия сезон ще се
Коментари Харесай

Стамен Белчев изведе ЦСКА II за първа тренировка


Вторият тим на ЦСКА, който през новия сезон ще се състезава в Югозападната Трета лига, стартира своята предсезонна подготовка на Панчарево. Наставник на отбора ще бъде опитният Стамен Белчев, а в неговия щаб влизат като асистент Живко Желев, кондиционният експерт Кирил Динчев и Илия Иванов, който ще дава отговор за подготовката на вратарите. Анализатор на отбора ще бъде Християн Христов.

Тренировъчният развой стартира с 28 състезатели от наборите 2003, 2004 и 2005г на Академията. Днес те ще преминат медицински прегледи и проби. До края на седмицата треньорският щаб ще се запознае с качествата на играчите и броят им ще бъде сведен. Голяма част от младоците, които в този момент са с мъжете в Австрия също ще имат право да вземат участие в публични мачове за дубъла.

До началото на сезона са планувани и 5 контроли, като към този момент са доказани спарингите с Вихрен (Сандански), Рилски Спортист (Самоков) и Балкан (Ботевград). Шампионатът в Югозападната трета лига ще започва през първата седмица на август.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР