Вторият най-добър голмайстор за ЦСКА - София през сезона Маурисио

...
Вторият най-добър голмайстор за ЦСКА - София през сезона Маурисио
Коментари Харесай

ЦСКА - София удря на камък за Гарсес

Вторият най-хубав голмайстор за ЦСКА - София през сезона Маурисио Гарсес най-вероятно няма да продължи да носи алената фланелка през идната акция, твърди “Тема Спорт ”. Бразилецът пропусна безконечното дерби с Левски поради разтежение и съвсем несъмнено равенството с ЦСКА 1948 (1:1) ще се окаже последният му дуел за отбора. 

Както е известно, нападателят се подвизава на “Българска войска ” като преотстъпен от третодивизионния бразилски Бруске, а в контракта му има уговорка за откупуване от 650 000 $, която важи до 15 юни. Ръководните фактори в ЦСКА - София нямат никакво желание да заплащат тази сума, като влязоха в договаряния с южноамериканските си сътрудници и се надяваха да я понижат най-малко на половина. Засега обаче опитите им удрят на камък, като в Бруске държат да получат парите, залегнали в договора на Гарсес. 

Ако не се стигне до поврат, двете страни няма да си свидлив ръцете и нападателят ще се завърне в бразилския клуб, с който е парафилал до 2026 година. 

“Ние чакаме. По-голямата част от почитателите знаят, че клубът се нуждае от пари. Би било доста значимо за нас в този миг да получима тази сума ”, разяснява нскороро пред локалните медии спортният шеф на Бруске Андре Резини. 

Гарсес дойде в ЦСКА - София при започване на 2022 година, а през този сезон записа общо 40 участия във всички шампионати, в които се регистрира с 12 гола - 10 в шампионата и по един за Купата на България и в Лигата на конференциите. Той е доста мощен на втория етаж, само че има големи механически дефицити.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР