Вторият летен месец през годината ще бъде интересен и запомнящ

...
Вторият летен месец през годината ще бъде интересен и запомнящ
Коментари Харесай

Астрологична прогноза за юли 2023 година за всички знаци на зодиака

Вторият летен месец през годината ще бъде забавен и запаметяващ се с това, че няколко планети ще сменят местата си от естественото си разположение, а Меркурий ще направи това даже два пъти през юли. Пълнолунието на 3 юли ще бъде в съзвездието Козирог, което вещае добър интервал за тези хора, на които им липсва рационалност и деловитост в живота. По това време от дълго време назряващите проблеми, свързани с кариерата, упоритостите, реда или систематизацията, могат да бъдат сполучливо позволени. За целеустремените Козирози юлското пълнолуние ще бъде чудесна опция да трансформират живота си към по-добро, защото техните мисловни процеси ще са подкрепени от изключителна изясненост и ще протичат на най-високо равнище.

Преминаването на Меркурий в знака на Лъва, което ще се случи на 11 юли, ще бъде най-подходящото време от месеца за тези, които мечтаят да се придвижат напред с помощта на своя разсъдък, разум и хрумвания. Този интервал ще бъде изключително удобен за Лъвовете, Близнаците и Девите, които се занимават с просвета, изкуство и социална активност. Представителите на тези знаци ще имат отлични благоприятни условия да се изявят пред необятна публика, да разпрострат капацитета си благодарение на истинските си хрумвания и да привлекат вниманието към своята персона освен на масите от хора, само че и на видни персони на високи позиции.

На 10 юли Марс ще навлезе в съзвездието Дева, поради което множеството от нас ще се сблъскаме с елементарни, всекидневни неща, които е малко евентуално да ни донесат популярност и известност, само че от своя страна този пренос ще ни зарадва с чиста съвест и възприятие за осъществяване на дълга си. За Девите това придвижване на Марс ще им донесе работливост, усъвършенствани аналитични умения и идеалната опция да се погрижат за здравето си. Рибите през този интервал ще станат по-решителни и непреклонни в отбраната на позициите си, по-малко ще се концентрират върху претекстовете на непознатите дейности и ще посветят цялото си свободно време на на практика занимания.

Въпреки че Стрелците няма да имат доста мощно начало на месеца, ще могат да реализират доста на малко по-късен стадий. Особено достижения ще имат тези представители на този знак, които имат силата да се отърсят от неразумните упоритости и искания на обществото към тях. Козирозите ще получат превъзходен късмет сами да решат най-сложните си проблеми, а възможните компликации, пред които ще се изправят, те ще ги възприемат като вдъхновяващи „ тласъци “ по пътя към триумфа. По време на преноса на Марс в Дева най-талантливите измежду визиите на зодия Телец ще имат триумфи в тези области и проблеми, в които множеството хора просто са се отказали да подхващат каквито и да било дейности заради цялостна липса на вероятности. Телецът ще може безусловно да трансформира изоставената пустота в рог на изобилието, освен това за доста къс интервал от време.

Навлизането на Меркурий в знака Дева на 28 юли ще изиска от множеството от нас да работят в усамотение, а триумфът ще пристигна при тези, които са склонни да получават задълбочени познания. Отговорните хора с нараснало възприятие за дълг през този интервал могат да реализират доста в професионален проект. Те ще съумеят най-сетне да схванат същността на проблеми, които са ги спохождали с години и по-късно сполучливо ще ги разрешат.

Близнаците ще имат опция да довършат от дълго време стартирани инициативи, изключително в случай че те са свързани съответно с образование, изпити и атестации. Тези хора, чиято специалност е обвързвана с медицина, просвета или обучение, ще могат да реализират необикновен триумф, в това число и израстване в кариерата. През този интервал множеството хора с добре развита просветеност ще спрат да се поддават на страстите, а всички техни дейности ще бъдат подчинени на здравия разсъдък и логиката. Дори в региона на романтиката и връзките ще доминира практичният и сериозен метод. Хората ще правят оценка обективно сътрудниците си и взаимното им бъдеще с тях.

Венера, която на 22 юли ще премине в ретроградна фаза на своето придвижване, ще окаже мощно въздействие върху сферата на връзките, финансите и изкуството. През този интервал ще стартират да припомнят за себе си хора от предишното, с които от дълго време не сте имали контакт или връзки. Много от нас мъчно ще показваме възприятията си, а измежду страстите ще доминира основно носталгията. Започването на нова връзка по време на ретроградна Венера не се предлага, изключително за представителите на знаците Телец, Риби и Везни, които нормално се впускат в дейни взаимоотношения с представителите на срещуположния пол по време на ретроградна Венера.

От общите рекомендации за интервала на ретроградната Венера е належащо най-много да обърнете внимание на финансите си. Нужно е да имате деликатно и внимателно отношение към тях. Също по този начин е по-добре да избягвате извършването на покупки, изключително безразсъдното такова, без значение какъв брой примамливи ви наподобяват офертите, отстъпките и преференциалните промоции. Друг значим съвет, който да следвате през интервала, е да избягвате да давате пари назаем, както и да ги инвестирате във всевъзможен тип започващи компании и нови планове. Не е доста евентуално да пожънете триумф в случай че започнете бизнес и настоятелен връзки с непознати сътрудници, тъй че е по-добре да ги избягвате, без значение какви обещания ви дават. При организирането на разнообразни типове събития могат да зародят компликации и провали. Особено в случай че те са свързани с изложения, министър председатели, или представления.

През този интервал е значимо да се освободите от всевъзможни счупени, развалени, или скъсани предмети и ненужни движимости, които могат да се намират в дома ви, да извършите подробно разчистване на вашето персонално пространство, както вкъщи, по този начин и на работното място, и да добиете един нов взор към себе си и мястото си в света. За годежи и сватби интервалът на ретроградна Венера не е доста удобен, с изключение на за тези от вас, които в персоналния си хороскоп имат натална позиция на Венера в ретроградна фаза.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР