За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе

...
За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе
Коментари Харесай

Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм?

За хората, които изостават в своето развиване, то ще повлияе като провокира произшествия, кавги, изневери, закононарушения, предизвестява Филип Филипов

Марсовото затъмнение по време на Православния Великден не е инцидентно предсказание. То демонстрира, че Божественото желае от нас да проявим мощна воля (Марс) и да надраснем експанзията, споровете, кръвопролитията, войните и месоядството. Това написа астрологът от Варна Филип Филипов в своята Facebook страница. 

„ Съвременният същински почитател на Христос е предназначен да работи със съзнанието си за мир и естетика сред народите и хората. Човек, който същински има вяра в Христовото Възкресение и знае, че Божият Син победи гибелта посредством Своята необятна Любов, е предназначен да прояви благосклонност и съчувствие към своите себеподобни и към своите по-малки братя животните “, разяснява той.

„ Крайно безумство и цялостно отричане на Христовото обучение е когато на Великден се лишават децата на животните, пролива се кръвта им и се изяждат. Това е демонстрация на цялостна липса на емпатия и безсърдечие, което не може да усети страданието, болката и тъгата на чувстващи, преживяващи и даже плачещи живи същества “, написа астрологът и физик, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт. 

„ Казвам ясно и съответно: пристигнало е време, да се гледа на месоядството по същия метод както на канибализма. Когато човек осъзнае тази истина, пред него се отваря една духовна врата и той може да усети Присъствието на Господ и Неговото Второ Пришествие в мозъците, сърцата, волята, словото и дейностите на хората “, прибавя той.

„ Да, ние живеем в Епохата на Второто Пришествие на Христос и то няма да се случи някъде там извън във физическа форма (както го чакат заблудените фанатици), а в противен случай - то към този момент се случва вътре в съзнанията на индивидите. И в случай че ние желаеме да се подготвим и да участваме в този развой, сме длъжни да се подготвим за него, и това изисква действителни стъпки и дейности на филтриране и отричане от остарели и непотребни привички “, изяснява Филипов. 

„ Такива ненужни привички за актуалния пробуден човек са: насилието, експанзията, неосъзнатата демонстрация на нисша животинска сласт, войнолюбството, кръвопролитията и месоядството. Интересното е, че всички тези прояви са все нисшите качества от въздействието на планетата Марс “, прецизира той.

„ И когато тази планета бива затъмнена от Луната навръх Православния Великден това значи, че Божественото ясно демонстрира на православните християни, че те би трябвало да употребяват въздействието на това затъмнение в позитивна посока и по този начин да проявят висшите функционалности на едно Лунно затъмнение на Марс, и да се откажат от всички нисши качества под въздействие на Марс в персонален проект, и да се постараят да проявят висшите качества на Марс - воля, мощ на духа, работолюбие, рицарски дух, геройство и храброст в сериозни обстановки, дръзновение и съзнателен волеви отвод от остарялото и правенето на несгоди “, акцентира астрологът. 

“Именно на Марсови затъмнения от Луната, ние можем да включим не нисшите функционалности в нас, а да проявим Висшите функционалности на Марс, тъй като нощното величие - Луната изключва контролните функционалности на Марс посредством затъмнението на тази планета, и в подобен миг, ние можем да проявим Божественото ни схващане и Висшите Добродетели на планетата Марс. Това важи за пробудените хора и индивидите, които желаят в Епохата на Съзнателната Душа да развиват Ученическо схващане и да упражняват и демонстрират качествата на своите Съзнателни души “, прибавя той.

„ Разбира се, има редица хора, които изостават в своето развиване и не желаят да работят Ученически в живота. Те не гледат на живота като велико учебно заведение и нямат никакво желание да развиват своите съзнателни души, а демонстрират на първо място нисшите пристрастености на сетивната си същина и умуването на разсъдъчната си душа. За такива хора, това затъмнение ще повлия като провокира произшествия (особено с коли), кавги, пререкания, сластна безнравственост, изневери, закононарушения и извънредно и даже нападателно държание “, предизвестява Филипов. 

„ Има наклонност при този тип хора, които не се владеят, да се прояви импулси към яд и опустошение, към принуждение и бруталности, изключително при хора, при които това затъмнение на Марс ще бъде мощно подчертано в техните хороскопи и те без значение, че се считат за религиозни хора, още не владеят своите нисши пристрастености, конфликтност и експанзия, и вместо да проявят Христовите добродетели, в действителност демонстрират предхристиянски нисши антидобродетели “, прибавя той.

„ Това е по този начин, тъй като планетарните затъмнения провокират екстремуми в човешкото държание и при хората с недоразвито схващане, има наклонност да се демонстрира на първо място нисшата сила и качества на Марс “, изяснява астрологът. 

„ На персонален проект експанзията, споровете, заниманията с рискови действия, излагането на непотребен риск за здравето и живота са изцяло непотребни и би трябвало да се избегнат наложително в интервала от към +- 1 седмица към 5.05, тъй като може да има отрицателен най-много на разрушителна и катастрофична сила изключително към днешния ден “, предизвестява той. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР