Втори лунен ден е денят на първата крачка. Ако в

...
Втори лунен ден е денят на първата крачка. Ако в
Коментари Харесай

Днес е 2-ри Лунен ден: време за ново начало и скок в неизвестното

Втори лунен ден е денят на първата крачка. Ако в първи лунен ден вие мечтаехте и градяхте проекти, в този момент е времето да пристъпите към реализацията им.

Всичко, което се прояви в живота ви през втори лунен ден, би трябвало да приемете с признателност, тъй като ориста ви изпраща всичко най-важно за този лунен месец. Всичко, което получите или научите в този ден, безусловно ще ви потрябва през месеца.
 Пожелах си мигли като на дамите в Инстаграм... И ми се случи тя! Edna предлага Пожелах си мигли като на дамите в Инстаграм... И ми се случи тя!
Важното е да попаднете „ в потока”. Така няма да се постанова да полагате неимоверни старания и да се тревожите ненужно.

Втори лунен ден е като скок в незнайното. Трябва да затаите мирис, да спрете „ словобъркалката” в главата си и без ненужно закъснение, да скочите в пропастта.

Отхвърлете всички подозрения: „ Правилно ли действам? Може би би трябвало да поизчакам?” Важно е да запазите вътрешната убеденост в истинността на желанията и дейностите си.

Втори лунен ден е времето за начало на всяко едно начинание! Помнете, че този лунен ден дефинира по какъв начин ще протече целия ви лунен месец: както стартира, по този начин и ще свърши!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР