Акционерите на Boeing в петък одобриха компенсация от 32,8 милиона

...
Акционерите на Boeing в петък одобриха компенсация от 32,8 милиона
Коментари Харесай

Акционерите на Boeing одобриха компенсация на главния изпълнителен директор, тъй като компанията е изправена пред разследвания, потенциално съдебно преследване

Акционерите на Boeing в петък утвърдиха отплата от 32,8 милиона $ на основния изпълнителен шеф Дейвид Калхун и чуха водачи да изясняват какво прави проблематичният производител на самолети, с цел да усъвършенства качеството и сигурността на своите самолети след запушалката на вратата се откъсна от реактивен аероплан Boeing 737 Max през януари.

Калхун сподели, че компанията приключва 90-дневен проект за премахване на индустриалните си проблеми - отчет, който Федералната авиационна администрация изиска след взривяването на запушалката на вратата.

Главният изпълнителен шеф добави, че компанията към момента работи за довеждане докрай на придобиването на основния снабдител Spirit AeroSystems, само че не даде краен период за довеждане докрай. Spirit прави фюзелажи за реактивни самолети Max и е източник на индустриални недостатъци.

Срещата на акционерите беше извършена онлайн и беше мощно сценарна. Един модератор зададе шепа въпроси на акционерите, които Калхун и Стивън Моленкопф, новият пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР