Втората част на българския филм Завръщане“, Билет до рая“ и

...
Втората част на българския филм Завръщане“, Билет до рая“ и
Коментари Харесай

БГ филми и романтична комедия сред новите попълнения в селекцията на А1 Видеотека

Втората част на българския филм „ Завръщане “, „ Билет до парадайса “ и „ Усмивка “ са измежду заглавията, на които клиентите на ще могат да се насладят в А1 Видеотека през февруари.
„ Завръщане 2 “ е продължението на българския филм, в който четирима другари от детството се връщат в родния си град Пловдив. Този път, предизвикването, пред което се изправят, е застрояването на див плаж на брега на Черно море, където техният другар Бранимир, чиято роля се извършва от Башар Рахал, има заведение. Крайната им цел е мястото да бъде опазено и превърнато в обичана дестинация, на която другарската компания да се събира всяко лято. За да спасят плажа, те вземат решение да снимат филм, с който да съберат нужните средства. Историята е хубав урок за значимостта на другарството и провокациите, пред които ни изправя животът и е част от новата селекция филми, които А1 видеотека предлага на своите клиенти на интерактивната телевизия A1 Xplore TV. Зрителите, които не са съумели да гледат първата част на историята „ Завръщане “, или желаят да си я напомнят, също могат да я открият във видеотеката на Xplore TV.


-->
За феновете на сантименталните комедии „ Билет до парадайса ”, с присъединяване на Джордж Клуни и Джулия Робъртс, ще обезпечи прелестно време пред екрана. Световноизвестните звезди се превъплъщават в някогашни съпрузи, подготвени на всичко да спрат грешката, която съгласно тях щерка им Лили е на път да направи. Тя преди малко е приключила университет и мощно влюбена в локален юноша, който среща на почивката си в Бали. Историята до последно държи в напрежение феновете дали родителите на Лили ще съумеят да осуетят недомислената женитба или ще се избият между тях. Филмът е превъзходен за фамилна вечер пред домашния екран или за приятелско събиране и ще разсмее даже най-сериозните кино критици.

За почитателите на мрачните жанрове, този месец селекцията на А1 Видеотека предлага ужасяващия трилър “Усмивка ”. Историята споделя за терапевта доктор Роуз Котър, която става очевидец на брутално самоубийство на неин пациент, а скоро по-късно стартират странни феномени. Случките са плашещи и необясними, а най-страшното е, че ги вижда единствено и само тя. Оказва се, че зло създание с променливи форми е по петите на дамата, а единственият метод да оцелее е като самата тя се изправи пред чудовището на личното ѝ минало. Филмът е характерен представител на хорър заглавията и съвършено допълнение към листата на всеки почитател на ужасите.

В А1 Видеотека клиентите на могат да избират сред повече от 25 000 заглавия на филми и сериали от богато многообразие от жанрове. Те могат да разчитат на кино наличие всеки месец с качествена картина и превод. Филмовите заглавия могат да се наемат за 48 часа и да се гледат безграничен брой пъти. Благодарение на изкуствения разсъдък, платформата се учи от желанията на феновете и с времето предлага заглавия съгласно техния усет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР