Всяко изречение на г-н Василев започва с ГЕРБ. Не чух

...
Всяко изречение на г-н Василев започва с ГЕРБ. Не чух
Коментари Харесай

Лют спор между знакови анализатори – дали ГЕРБ и Борисов ги е страх от Радев

Всяко изречение на господин Василев стартира с ГЕРБ. Не чух ГЕРБ да издигат Анастас Герджиков за президент. Той явно е фигура, която сплотява. Това в резюме съобщи анализаторът Георги Харизанов по тематиката с за президент. За предишното на Харизанов, който е шеф на Телевизия " Европа ",!

Харизанов влезе в избухлив спор с различен анализатор – Слави Василев. Причината – Василев непосредствено съобщи, че ГЕРБ няма самочувствие да издигне партийна кандидатура и по тази причина публично зад Герджиков има предприемчив комитет. ГЕРБ не искаше да издигне никоя мощна партийна кандидатура, тъй като щеше да е завършек на политическата ѝ кариера. Това се отнася и за Бойко Борисов, съгласно Василев, който счита, че по този начин или другояче политическата кариера на Борисов е към края си.
 Симов за Герджиков: Това е опит на ГЕРБ да изплагиатстват формулата на Румен Радев Симов за Герджиков: Това е опит на ГЕРБ да изплагиатстват формулата на Румен Радев
" Ако претендентът на ГЕРБ в действителност е Анастас Герджиков (не изключвам целият звук да е просто тестване на реакции), то бройте Румен Радев з...

Георги Харизанов обаче подсети по какъв начин социологическите изследвания сочат първо място за ГЕРБ, че Радев е повдигнат също от предприемчив комитет и че 70% от гласоподавателите не поддържат намерено ГЕРБ, само че им е писнало да вървят на избори поради ръководство, което Радев оформя (служебните правителства). Ако беше правилно, ГЕРБ щеше да работи по различен метод, безапелационен беше отново Василев пред bTV. Но сподели и, че Румен Радев не е партиен претендент и " със своите дейности го сподели ". " Да-да – за какво толкоз се опасяват от този президент. Партиите, които съставляват милиони жители, ги е боязън ", отговори Харизанов, до момента в който Василев настоя, че партиите пазят своите ползи.

На мен персонално проф. Герджиков ми вдъхва благосклонност, може би ГЕРБ се поучиха от тази формула, продължи Василев и сподели: „ Само че когато копираш, не постоянно успяваш да си модернист ”.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР