Всяка година Sony пуска на пазара серията флагмански телефони Xperia

...
Всяка година Sony пуска на пазара серията флагмански телефони Xperia
Коментари Харесай

Sony ще представи флагманския смартфон Xperia 1 V на 11 май

Всяка година Sony пуска на пазара серията флагмански телефони Xperia 1, които оферират висококачествено преживяване на премиум цена. През 2022 година японският колос показа може би най-убедителното си устройство Xperia 1 до момента – Xperia 1 IV.

Sony ще показа новия си флагмански смарт телефон от серията Xperia на 11 май. Производителят разгласява дребен рекламен видеоклип, анонсиращ представянето, което ще се състои на 11 май в 13:00 ч. японско време (19:00 ч. българско).

Презентацията ще се организира онлайн в YouTube. По време на нея се чака да бъде разгласен смарт телефонът Xperia 1 V. Апаратът би трябвало да получи прочут външен тип от предходния флагман на фамилията Xperia 1. Слуховете приписват на устройството флагманския процесор Snapdragon 8 Gen 2 на Qualcomm. Xperia 1 V може да се трансформира в най-тънкото устройство с посочения чипсет.

За моделът се предвижда и тройна съществена камера, състояща се от 12МР главен датчик, 12МР датчик за перископно снимане и 48МР датчик за ултраширокоъгълно снимане.

Изтекла изображение на Sony Xperia 1 V изтече посредством консуматор на Weibo подсказва, че Sony се придържа към същия главен дизайн като предходния телефон. Това значи нещо, което наподобява като непрозрачен стъклен тил и елементарна, отвесно подредена система на задната камера. Вижте изтеклата фотография по-долу.

Изображението не ни дава цялостна визия какво да чакаме от позиция на дизайна, само че несъмнено подсказва, че ще се повтори същото. Така че тези, които се надяват на фрапантна смяна, може да останат разочаровани тук.

Може би най-забележителната характерност на Xperia 1 е 4K/120Hz OLED дисплеят и чакаме Xperia 1 V още веднъж да предлага този екран. Това значи, че в действителност можете да гледате 4K наличие в естествена 4K резолюция на телефона си.

Основното ни недоволство от Xperia 1 IV и III беше, че телефонът не оферираше динамична периодичност на освежаване. Бяхте заклещени или с 60 Hz от самото начало, или със 120 Hz от самото начало, тъй че се надяваме да бъде добавена динамична алтернатива, която автоматизирано да превключва сред другите честоти на освежаване съгласно потребностите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР