Всяка двойка, която е заедно от много, много години, ще

...
Всяка двойка, която е заедно от много, много години, ще
Коментари Харесай

Мъжете признават кои са темите, на които НЕ говорят с половинките си


Всяка двойка, която е дружно от доста, доста години, ще ви каже, че ключът към сполучливата връзка е отворената връзка. Колкото повече сътрудникът ви знае за нещата, които ви тревожат, толкоз по-подготвен ще бъде за бъдещите провокации. И въпреки всичко има много тематики, на които мъжете заобикалят да приказват – дали тъй като се опасяват, че ще нарушат персоналното им пространство, или тъй като ще провокират скандал... Е, това са техните изповеди.

1. Не запитвам момичето за половото му минало. Предпочитам да не знам и да си мисля, че не е опетнена.
2. Без значение в каква обстановка съм, в никакъв случай не бих предиздвикал дамата, с която съм във връзка, да направи аборт. Дори и това да значи да изгледам детето самичък.
3. Приятелката ми е татуирана, а моите родители не го утвърждават. Но аз в никакъв случай не бих я предиздвикал да се покрива, тъй като я обичам такава, каквато е.
4. Никога не апелирам приятелката ми да ме вземе от някъде. Възможността да и се случи нещо по пътя ме плаши до гибел.
5. Никога не съм молил приятелката ми да ми праща голи фотоси. Изглежда ми неправилно не изключително джентълменско.
6. Не приказвам с хората за депресията си, изключително с приятелката ми. Бих желал да и обясня какво е, само че не желая да ме съжалява.
7. След като започнахме да се сближаваме, забелязах, че приятелката ми има белези от самонараняване по крайници си. Никога не съм се осмелявал да я запитвам за тях.
8. Приятелката ми си мисли, че не я обичам, тъй като не приказвам за живота си. Но аз съм си подобен. Не приказвам за проблемите си.
9. Приятелката ми ми е изневерявала три пъти. Не приказваме за това, тя си мисли, че съм не запомнил, само че към момента ме боли.
10. Аз съм безбожник. Гаджето ми е католичка. Не приказваме за вяра у дома.
11. Заразих приятелката ми с херпес. Тя не стопира да си мисли за това, а аз се усещам извънредно, че ѝ го предизвиках. Никога не отваряме тематиката.
12. Изневерих на приятелката ми преди доста време и макар, че ми е дала прошка, не приказваме за това. Мразя се и мисля, че не я заслужавам, само че я обичам прекалено много.
13. Всеки път, когато приказваме за пушенето, приятелката ми се ядосва и подвига скандал, тъй като аз съм пушач. Затова и спряхме да приказваме за това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР