Всичко за транспорта на бъдещето, събрано на едно място Подготовката на

...
Всичко за транспорта на бъдещето,
събрано на едно място Подготовката на
Коментари Харесай

ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 – 4 дни в Sofia Ring Mall

Всичко за превоза на бъдещето, събрано на едно място

Подготовката на първото ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 е в разгара си. С цялостни обороти новата мобилност си проправя път към София през есента. От 13-ти до 16-ти септември Sofia Ring Mall ще бъде хазаин на най-голямото и най-разнообразно събитие за електромобили до момента у нас - 4-дневна специализирана експозиция, еднодневна интегрирана конферентна сесия, тест драйв и демонстрации. Иноваторите сред автомобилните производители ще покажат докъде са стигнали, а основателите на зарядна инфраструктура и акумулатори - кои предизвикателства са към този момент зад тила им. Гласът на знаещите – учени, разработчици, инженери, визионери - ще прозвучи на конференцията „ Развитие на елекромобилността в България “, която също е част от събитието – на 13-ти септември, от 10.00 часа в Зала 10 на Cine Grand, Sofia Ring Mall.

„ Вече има насъбран опит. Затова считаме, че колите с алтернативно задвижване имат потребност от експозиция. Тя ще покаже капацитета им и ще даде късмет на повече хора да видят и усетят следващото ниво на подвижността “, каза ръководителят на плана Димитрина Христева. По думите й става дума за тепърва прохождащ бранш, който има очевидна вероятност, само че към момента слабо пазарно наличие в България. „ Искаме, заедно с всички участници в този развой, да покажем трансформацията, която рано или късно ще промени напълно параметрите на познатия ни превоз “, допълни Христева.

ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 ще се организира в Sofia Ring Mall, защото нищо не може да се съпостави с потока от хора, които ще посетят мястото, за да подготвят децата си за първия образователен ден. Изложението също се готви да посрещне своя първи ден, когато ще застане за първи път пред очите на българската публика. Ще се организира в рамките на четири дни, с включен уикенд, с цел да могат повече хора да видят всичко необходимо за превоза на бъдещето, събрано на едно място. Изложението ще даде възможност на потребителите да изпробват електрическите коли и Е-Технологиите в комфортни и разнообразни маршрути за тестово шофиране. Станете част от Е-волюцията!

Входът за ревюто ще бъде без такса-
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР