Всички знаем и усещаме, че с напредването на възрастта се

...
Всички знаем и усещаме, че с напредването на възрастта се
Коментари Харесай

Дори на 60 Деми Мур е секси по бански

Всички знаем и усещаме, че с напредването на възрастта се изискват доста повече старания и ограничения, с цел да може човек да поддържа добра физическа форма.
 Талула Уилис и борбата ѝ с анорексията - по какъв начин е изглеждала преди и в този момент дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис
Пребори ли се с анорексията дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур

Как е изглеждала преди и в този момент Талула

Има обаче хора, на които освен годините не им личат, само че и съумяват да наподобяват ужасно.  Деми Мур е тъкмо подобен образец и самата тя го потвърди с последните си фотоси в Instagram.

60-годишната Деми Мур разгласява серия от фотоси от пътешестване до Гранд Каньон и река Колорадо, което е подхванала с група другари.

Плаването с лодка по река и плажуването са били единствено част от интензивностите на Мур и компания. " Смяхме се, плакахме и създадохме връзки за цялостен живот, които ще държа покрай сърцето си вечно ", написа актрисата по отношение на пътуването, състояло се през септември.
 Как Деми Мур остарява с такова великолепие и хубост
Как Деми Мур остарява с такова великолепие и хубост

Тайните на актрисата да наподобява по този начин зашеметяващо на 60

Деми Мур написа, че е останала впечатлена от природата и въздействието, което ѝ е оказала тя. Ние пък сме в действителност впечатлени от фотосите по бански, които Мур разгласява и страхотната ѝ форма.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР