Всички възрасти са подчинени на любовта и когато човек се

...
Всички възрасти са подчинени на любовта и когато човек се
Коментари Харесай

Ето защо младите мъже си падат по 40-годишни жени

Всички възрасти са подчинени на любовта и когато човек се влюби в действителност, датата на раждане няма никакво значение. Някои дами обаче считат, че на 40 към този момент им е прекомерно късно за нова връзка. И позволяват голяма неточност. Защото има куп луксозни 40-годишни дами, които са в положение да подлудят всеки мъж. Все по-често се случва в една двойка дамата да е тази, която е по-възрастна от колегата си. И макар че сходни двойки провокират смесени усеща, въобще не е изненадващо, че мъжът е избрал да бъде с по-зряла дама. Тя имат доста преимущества и през днешния ден ще ви разкажем единствено за дребна част от тях.

Свои ползи
На 40 всяка жена има избрани ползи, които постоянно ще слага преди всичко. За нея няма значение какво споделят или мислят другите. А мъжете харесват това, тъй като в случай че една жена се интересува от нещо, тя няма да изисква непрекъснато внимание към себе си.

Разбира какво желае
На 20 девойките непрестанно трансформират мнението си и изискват невъзможното от мъжете. Зрелите дами мислят напълно друго в това отношение, тъй като прелестно схващат какво желаят да получат в този живот и по какъв начин да го създадат. Това опростява връзката и обезпечава спомагателен комфорт.

За напреднала възраст към момента не може да се приказва
Ако една жена знае по какъв начин да се грижи за себе си в зрелост, тя постоянно ще бъде мечтана и привлекателна. Мъжете в множеството случаи ценят женствеността и способността една дама да се държи елегантно. Освен това всяка жена може да скрие минусите си, акцентирайки единствено върху преимуществата си.

Знае по какъв начин да се грижи за другите
На 40 всяка жена схваща чудесно по какъв начин да се грижи за мъжа до себе си и да го кара да се усеща добре. Мъжете виждат всичко това и гледат да не изтърван зрялата си партньорка. И това въобще не е изненадващо, тъй като приемането на такова отношение от жена на тяхната възраст е невероятно.

Разбира се добре с хората
Само с един взор опитната жена е в положение да разбере доста за един човек. Проницателността е основно качество, което може да се придобие единствено с опит. Тя също по този начин знае по какъв начин да се ориентира добре в сложни обстановки и постоянно намира най-простото и разумно решение, за което мнозина даже и не се досещат.

Не икономисва нищо на никого
Защо във връзките постоянно имат кавги? Често компликациите пораждат поради дамите, тъй като те държат всичко в себе си и по-късно избухват, изливайки целия негативизъм, насъбран в себе си. Опитните дами схващат, че в случай че желаете да получите нещо, е по-добре да споделят желанията си незабавно, без да крият нищо и без да се пробвате да не помнят за казуса. Така е доста по-лесно, тъй като можете да обсъдите всичко с мъжа до себе си и да намерите компромис или оптимално решение.

Изключителна вътрешен глас
Да измамиш опитна жена е извънредно мъчно. Тя се схваща добре с хората и е видяла доста в този живот. Мнозина ще бъдат сюрпризирани, само че това качество е от изключителна помощ в една връзка. Нещо повече, след известно време мъжете ще стартират да схващат, че е по-лесно да работят намерено, в сравнение с да крият нищо.

Опит в леглото
Ако на 20 едно момиче има доста сътрудници - това е непристойно. На 40 обаче никой няма да я укорява за сходно нещо. В същото време тя има голям опит и чудесно схваща по какъв начин да реализира оптимално наслаждение в леглото.

Умее да благодари
За мъжете това е основно качество. Ако човек постоянно чува думи на признателност, усещането му постоянно е позитивно. Освен това желае да направи още повече, тъй като знае, че напъните му в действителност се виждат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР