Надеждите на Джо Байдън да победи Доналд Тръмп на изборите

...
Надеждите на Джо Байдън да победи Доналд Тръмп на изборите
Коментари Харесай

Доналд Тръмп води Джо Байдън в ключовите променящи се щати през 2024 г.

Надеждите на Джо Байдън да победи Доналд Тръмп на изборите в Съединени американски щати през 2024 година претърпяха удар, откакто нов кръг от социологически изследвания сподели, че президентът изостава от републиканския си противник в множеството от решаващите промени -щатски надпревари.

Според изследване на New York Times/Сиена, оповестено в понеделник, Тръмп води Байдън измежду евентуалните гласоподаватели във всеки щат, като се изключи Мичиган, и изпреварва президента на Съединени американски щати измежду записаните гласоподаватели във всички swing щати, като се изключи Уисконсин.

Мрачните данни за Байдън евентуално ще усилят безпокойството измежду демократите по отношение на вероятностите за преизбиране на президента, защото до изборния ден остават по-малко от шест месеца.

„ Доколкото мога да преценява, [кампанията на Байдън] прави всичко, което би трябвало, на фронта на известията, работят доста добре със обществените медии и провеждат събития в съответните страни. Но просто не се задържа “, сподели Джим Манли, пълководец на Демократичес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР