Всички срещи на момичетата на Лоренцо Мичели са от 20:00

...
Всички срещи на момичетата на Лоренцо Мичели са от 20:00
Коментари Харесай

България излиза срещу Доминиканската република в София и гони успех №3 в Лигата на нациите

Всички срещи на девойките на Лоренцо Мичели са от 20:00 часа.

В първия си дуел, на 28 юни, волейболистките ни се изправят против Доминиканската република и ще гонят трети триумф в Лигата.

След два почивни дни, следва мач против Бразилия, който е на 1 юли. На идващия ден, 2 юли, нашите срещат Италия. На 3 юли „ лъвиците “ приключват с борба против Полша.

Лоренцо Мичели съобщи, че се надява неговите избранички да създадат поредна стъпка напред в развиването си като състав по време на шампионата от Лигата на нациите в София.

„ Това е голяма страст. По време на мъжкия шампионат се видя, че българските почитатели обичат отбора и застават зад него. Дано да забележим същата поддръжка и в нашите мачове. На последния шампионат показахме високо равнище. Искаме да го задържим, това е задачата ни. Надявам се да се представим още по-добре и да създадем нова крачка в развиването ни като състав ", съобщи Мичели пред медиите.

Селекционерът съобщи, че задачата пред България е да победи отборите на Полша и Доминиканска република, които са чалъндж-отбори като България и по този начин да запазим мястото си в международната конкуренция за идващия сезон. Срещу другите мощни противници ще търсим максимума, който можем да вземем.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР