Всички сме се наслушали за предупредителните сигнали в отношенията. Но

...
Всички сме се наслушали за предупредителните сигнали в отношенията. Но
Коментари Харесай

Никога не трябва да ви се случват тези 9 неща по време на секс

Всички сме се наслушали за предупредителните сигнали в връзките. Но те се случват в секса. Така че, в случай че вашият сътрудник е доста сладостен и прелестен във всекидневния живот, а в леглото се държи … ммм …по несъответствуващ метод – намерения дали си коства да продължите да се срещате с него!

1. Той се забавлява с вашите мечти
Ако това се случи, вие инстинктивно преставате да му се доверявате и да се откривате.

Някои двойки изобщо не разискват фантазийте си, и то е тяхно право, само че в случай че това се случи – това е допустимо да се откри естествена реакция, а не да го слагат като развлечение.

2. Той не мисли за вашето наслаждение
Не единствено,че не пита, какво ти харесва – даже не се пробват по някакъв метод да поправят обстановката! Той прави всичко единствено за своя полза.

3. Той саркастично разяснява вашето тяло
Първият път, когато шегата, че вашите стрии наподобяват като тигрови линии, може да бъде смешна, само че в случай че той непрекъснато подлага на критика, усмихвайки се в това време, е добре да му обясня, че идеални хора не съществуват. Също по този начин обърнете внимание, в случай че той пусне гадни мнения за други дами – на тяхно място можете да се окажете вие.

4. Той се наскърбява от вашето мнение
Ако в леглото ти приказваш, че това не ти харесва доста, и той стартира да се наскърбява, би трябвало да се разиска с него допустимите способи за рецензия. И двамата желаете да получите наслаждение, и тук не може без думи.

5. Той те кара да правиш неща, които не искаш
И постоянно е неприятно. Винаги имате право да откажете, и в случай че той упорства – значи, че не се интересува от мнението ви като сътрудник.

6. Вие не можете да вършиме секс, в случай че не си представяте някой различен
Ако би трябвало да предприемете такава стъпка, е малко евентуално интимният ви живот да се назова сполучлив. Трябва ли да продължа?

7. Вие знаете, че с други му е било по-добре
Той приказва за това доста пъти. И ти разбираш, че по някои параметри, в никакъв случай няма да достигнеш до някогашната му. Това е доста обидно.

8. Той се отхвърля от контрацепция
Той споделя, че е изцяло здрав, само че в никакъв случай не си е правил проучвания и не може да търпи презервативи. В този случай става дума за вашата сигурност, тъй че е доста значимо да не отстъпвате по тези въпроси.

9. Интимната ви графика не съответствува
Например, за него е задоволително един път месечно, а вие желаете всеки ден – или назад. Можете да се съгласите, само че не постоянно работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР