Всички последователи на Дани Петканов се изненадаха от последните му

...
Всички последователи на Дани Петканов се изненадаха от последните му
Коментари Харесай

Разговор за секс на "Витошка": Дани Петканов се среща с една от най-скандалните БГ актриси?

Всички почитатели на Дани Петканов се изненадаха от последните му сторита в Instagram, в които демонстрира по какъв начин повърхностно беседва с Даяна Ханджиева. Актрисата се слави със своята разкрепостеност и е повече от явно, че няма проблем да приказва за секс на публично място.

Не знаем по какъв начин Дани и Даяна са се срещнали на столичния бул. " Витоша ", само че по-интересното е, че си приказват за привличане и буен секс. " Вярно ли е, че дамата продължава да отдава сила на мъжа години, откакто са правили секс? ", интересува се Петканов, а Ханджиева акцентира, че става въпрос за седем години, откакто е имало секс.

Виж още: Без секс за една нощ?! Защо Бонбонова е срещу и има ли към този момент мъж до нея

" Да, дамата отдава сила на мъжа до 7 години след сексуален акт, целувки не се броят. И двамата не знаят за това, само че това се случва на друго равнище. Мъжът продължава да черпи енелгия от дамата, а тя продължава да губи ", твърди Ханджиева. Актрисата, която е от дълго време осведомена с любовните връзки, споделя, че мъжете се притеглят от дами с доста сила. Такива дами не са имали доста полови сътрудници и точно поради това носят в себе си различен заряд, споделя още Ханджиева. 

Виж още: И Николета го направи! Плеймейтката сподели сочни зърна и плашещо едва тяло

Докато двамата си приказват за секс, други заподозряха, че сред двамата към този момент е имало нещо. Ние обаче не имаме вяра на клюки, а на потвърждения и по нищо не проличава, че сред Дани и Даяна има освен това от... другарство.

Изображение: https://www.instagram.com/daniell_petkanov/, https://www.instagram.com/dayana.handjieva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР