Всички отношения се променят с времето. Колкото по-дълго сте заедно,

...
Всички отношения се променят с времето. Колкото по-дълго сте заедно,
Коментари Харесай

10 жестоки истини за любовта, от които не можеш да избягаш

Всички връзки се трансформират с времето. Колкото по-дълго сте дружно, толкоз повече промени се случват. Някои от тях могат да бъдат страшни или тревожни. Но в случай че ги разгледате по-отблизо, ще стане ясно, че те са единствено един нов стадий от вашата обич.

10. Доверието е извънредно нежно.


Всички взаимоотношения се основават на доверие, което от време на време може да наподобява доста солидно. Това е доста лъжливо и рисково възприятие, тъй като доверието сред съпрузите може да бъде нарушено доста бързо и елементарно.

9. Понякога ще ви е скучно дружно.


Само в сънищата идеалната двойка прави всичко дружно и в никакъв случай не се отегчава. В действителния живот една книга или среща с другари може да са по-интересни от една вечер дружно с вашия брачен партньор. Това не значи, че има разстояние сред вас. Просто от време на време си давайте отмора и скоро ще се забавлявате още веднъж дружно.

8. Не постоянно ще бъдете на една и съща страна.


Дори в случай че вземете всички значими решения единомислещо, рано или късно ще настъпи миг, когато ще бъдете на противоположни страни по кардинален въпрос. Важно е да не се ядосвате и да намерите излаз от тази обстановка дружно.

7. Бракът и децата не са решение – те са предизвикателство.


Много хора неправилно имат вяра, че бракът ще ускори връзката им или че децата могат да запълнят празнината сред съпрузите. Но и бракът, и родителството са доста тежки тествания и няма нищо неприятно в това. Ще се научите да бъдете добър сътрудник и родител, тъкмо както в миналото сте се научили да карате велосипед. Да, паднахте няколко пъти, само че по-късно стана доста по-добре.

6. Няма да бъдете привлечени един от различен вечно.


Връзката е дива и буйна единствено първоначално. Страстта си отива, а любовният живот става по-спокоен. Понякога това може да се трансформира в проблем. Най-важното нещо е да не изпадате в обезсърчение и да не мислите, че може би не сте били един за различен. С предпочитание можете да поправите всичко.

5. Понякога ще се чувствате самотни.


Може да наподобява, че връзката – а бракът още повече – е противоположното на самотата, само че това не е правилно. Понякога ще се чувствате самотни и може да ви се коства, че никой не ви схваща и никой не се интересува от вас. Всеки човек има такива мисли понякога, без значение дали е женен или не.

4. Ще имате странни мисли.


„ Трябва ли да се разведам? “ „ Можех ли да съм по-щастлив с някой различен? “ Такива мисли могат да стигнат даже до най-щастливите двойки. Хората постоянно мислят за тези неща през нощта или когато са сами. Какъв би бил живота ми, в случай че съм роден във Франция?

3. От време на време ще загубите връзка.


Понякога се чувствате като един организъм, вашата орис и сърцето ви са свързани с индивида, който обичате. А от време на време тази връзка наподобява изчезва. Нормално е. Най-вероятно сте просто доста изтощени.

2. Ще се наранявате един различен.


Никой не може да ви нарани повече от индивида, който обичате. Вие приемате думите му повече от всеки различен. В средата на борбата, вашият сътрудник може да ви удари и там, където най-вече боли. Ще се нараните един различен. Най-важното е да се справите с проблемите, когато те се появят, а не когато е прекомерно късно.

1. Любовта не може да оцелее сама.


Много хора постоянно ни припомнят, че любовта е деяние, а не просто чувство. Трябва да работим върху нашите взаимоотношения. Трябва да го създадем дружно: един сътрудник не може самичък да поддържа огъня да гори дълго време.

Илюстрации от Екатерина Рагозина за BrightSide.me

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР