Всички осем кандидати за генерален директор на БНТ ще бъдат

...
Всички осем кандидати за генерален директор на БНТ ще бъдат
Коментари Харесай

СЕМ получил подписки за и срещу Кошлуков, допуска всички кандидати до изслушване -

Всички осем претенденти за общоприет шеф на Българска национална телевизия ще бъдат позволени до чуването идната седмица, реши през днешния ден съветът за електронни медии.

Сред претендентите е и актуалният шеф на малкия екран Емил Кошлуков, за който  Мотивът е, че по време на ръководството му свободата на словото се е влошила, а доста от самостоятелните публицисти са били принудени да се разделят с Българска национална телевизия.

Председателят на съвета Соня Момчилова обаче разяснява, че имала " пресантиман " към подписки и се не поддавала на сходни дейности, а в Съвет за електронни медии били постъпили и позиции в поддръжка на Кошлуков и нямало по какъв начин да се вземе поради единствено едната страна. 

Така на общественото чуване ще се явят Емил Кошлуков, Венелин Петков, Сашо Диков, Светлана Божилова, Василена Матакева, Сашо Йовков, Красимир Ангелов и Ирина Величкова. Събеседването с тях е на 27 и 28 юни, а петимата членове на Съвет за електронни медии ще гласоподават кой да стане началник на Българска национална телевизия на 29 юни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР