Всички лекари, които напуснаха болницата в Гоце Делчев, се връщат

...
Всички лекари, които напуснаха болницата в Гоце Делчев, се връщат
Коментари Харесай

Уволниха шефа на МБАЛ Гоце Делчев

Всички лекари, които напуснаха болничното заведение в Гоце Делчев, се връщат на работа, откакто на изключителна сесия през днешния ден Общинският съвет гласоподава освобождението на шефа на лечебното заведение доктор Владислав Улевинов, заяви БНР.

Точно преди седмица 12 лекари, трима от които завеждащи на основни отделения, напуснаха общинската болница в Гоце Делчев в символ на противоречие с властническото му съгласно тях ръководство, съчетано с непросветеност.

Медиците упорстваха пред локалната власт, в чиито ръце е решението на казуса, да извърши настояването на огромна част от общинските съветници и над 6000 поданици на общината, за привикване на изключителна сесия, която да реши дали да продължи контракта на шефа на болничното заведение, или да го приключи.

Заседанието се организира през днешния ден и локалните законодатели освободиха доктор Улевинов. Временно ръководството на общинската болница в Гоце Делчев се поема от доктор Петър Филибев, доскорошен шеф на медицинския център в града.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР