Всеки втори водач е засечен в нарушение по време на

...
Всеки втори водач е засечен в нарушение по време на
Коментари Харесай

Акция в Кърджали: Всеки втори шофьор с нарушение

Всеки втори лидер е засечен в нарушаване по време на масирана полицейска интервенция на ОДМВР-Кърджали на територията на региона. Специализираната интервенция по предварителна защита на пътнотранспортния травматизъм е извършена през вчерашния ден от 16 до 22 часа, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В хода на акцията са тествани 377 моторни транспортни средства и 686 лица. 180 са откритите нарушавания на ЗДвП, за които са формирани 19 акта и 78 фиша, снимани са с механически средства 83 клипа за превишена скорост. Четирима водачи са управлявали със скорост от над 100 км/час при ограничаване 60 км/час. Рекордьорът е по основния път - със 138 км/час.

33-годишен лидер е показал подправена шофьорска брошура, издадена в чужбина. Той бил тестван на бул. „ България “ в регионалния град. Шофьорът е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство. Образувано е бързо произвеждане по чл.316 по отношение на чл.308, ал.2 по отношение на ал.1 от Наказателния кодекс.

Незаконен транспорт на животни е правил 38-годишен лидер на товарен „ Фолксваген “, установили полицейски чиновници при инспекция в село Габрово през вчерашния ден към 18.30 часа. Мъжът не показал разрешителни документи. Съставен е акт за административно нарушаване по Закона за ветеринарномедицинска активност от чиновници от Областната дирекция по сигурност на храните.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР