Всеки път, когато на екрана се появят усмихнатите политически брокери

...
Всеки път, когато на екрана се появят усмихнатите политически брокери
Коментари Харесай

Петър Волгин: Политическите брокери Кирил и Асен са като от предаването WC Телешоп - сякаш си избираме нова сокоизтисквачка, а всъщност са поредните представители на движението кеш енд кери

Всеки път, когато на екрана се появят усмихнатите политически брокери Кирил и Асен, получавам чувството, че е почнало предаването WC Телешоп. От двамата струи такава детска веселба и подготвеност да решат всички проблеми на мирозданието, че се чудя по какъв начин не взеха най-малко 50 % на изборите. Това разяснява във фейсбук журналистът Птър Волгин във връзка изборните резултати и реакциите на двамата аферисти от пропрезидентската партия.

" Някога Хорст Фукс от към този момент упоменатото предаване ни караше да имаме вяра, че в случай че си купим съответния апарат, си подсигуряваме доживотно благополучие. Днес Кирил и Асен ни обешават " нулева корупция ", " тотална честност " и " ярко бъдеще ". Със същия жар можеха да ни обещаят слънчево и прелестно време през цялата година. Сигурно отново щяха да се намерят задоволително на брой хора, които да им повярват, че ще го създадат. Докато гледаме на политиката по този начин, както гледаме новата сокоизтисквачка, ще си избираме следващите представители на придвижването " кеш енд кери ", безапелационен е Волгин.
свързани новини31431преди 58 минути105657на 14.11.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР