8 секунди и 6 стотни. Толкова продължи срещата на премиера

...
8 секунди и 6 стотни. Толкова продължи срещата на премиера
Коментари Харесай

ЦИРКЪТ Е ПЪЛЕН: Киро пак се изложи - срещата му с Байдън продължила 8 секунди

8 секунди и 6 стотни. Толкова продължи " срещата " на премиера Кирил Петков с американския президент Джо Байдън. Това излиза наяве от видео, запечатало размяната на няколко думи сред двамата по време на Срещата на върха на НАТО в Брюксел през миналата седмица.

Припомняме, че пред българските медии Кирил Петков се похвали, че е разховарял с Джо Байдън. Премиерът показа, че е приказвал на американския президент за за политическата " буря " - дума, която значи вятър, въртящ се в кръг. Петков употребявал думата вместо да използва вярната " върхушка ", която значи привилегированата част от лицата, отпред на страна, каквото явно има поради.
свързани новини104035на 25.03.202279795на 26.03.2022
Оказва се обаче, че надали двамата са имали толкоз време за диалози, откакто срещата им траяла едвам 8 секунди и 6 стотни. На видеото, което се популяризира в обществените мрежи, се вижда по какъв начин Петков стопира Байдън, стиска му ръцете и стартира да приказва нещо, до момента в който президентът на Щатите гледа леко стъписано.

" Браво, Кириле, отново се изложи! се спря за 8 секунди, а ти написа един куп неистини, които сякаш сте “обсъждали”, написа в тази връзка националният координатор на ГЕРБ Никола Николов.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР