Всеки от нас е чувал твърдението, че закуската е най-важното

...
Всеки от нас е чувал твърдението, че закуската е най-важното
Коментари Харесай

Вечерята, с която да удължите живота си

Всеки от нас е чувал изказванието, че закуската е най-важното хранене за деня. Каква обаче би трябвало да е вечерята? Според експертите вечерята за дългоденствие и здраве би трябвало да бъде по-скоро лека закуска, която няма да натовари стомаха ни през нощта. На вечеря би трябвало да заобикаляме потреблението на месо, изключително в случай че то е пържено. По-добре заложете на по-лека чорба, риба или задушени зеленчуци. Те се преработват бързо и няма да провокират тежест и дискомфорт.
Месото, употребявано вечер не е потребно, тъй като са нужни часове с цел да се преработи и усвои от организма ни. Ако желаеме да сме здрави, би трябвало да щадим стомаха си от сходно натоварване, с цел да позволим на телата ни да си почиват пълноценно.
 Идея за бърза вечеря: Ароматни картофи Идея за бърза вечеря: Ароматни картофи
Предлагаме ви една бърза, вкусна и ароматна концепция за вечеря, която можете да употребявате както за главно ядене, по този начин и като гарнитура....

Освен рибата и задушените зеленчуци, можете да хапнете и лека салата, малко сирене или кисело мляко. Хлябът и хлебните произведения, както и бисквитите и другите сладкиши, също би трябвало да се заобикалят вечер.
 
 
 Избягвайте салами и бял самун за вечеря Избягвайте салами и бял самун за вечеря
Има храни, чиято консумация за вечеря може да аргументи здравословни проблеми. Разкриват ги лекарят и ефирен водещ Сергей Агапкин и...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР