Всеки от нас достига момент в живота си, в който

...
Всеки от нас достига момент в живота си, в който
Коментари Харесай

Преобрази жизнената си сила с това нумерологично изчисление

Всеки от нас доближава миг в живота си, в който насъбрания опит им дава силата, която се е крила под кожата им от самото начало. В доста общества това се назовава зрялост: тя идва с улеснение в това, което сме, което умеем, и което вършим. С напредването на времето ставаме все по-близки със себе си и задачите си.

Числото на зрелостта в нумерологията има за цел да ви помогне да разберете по-добре себе си в по-късните си години. Ако сте почтени със себе си и вътрешният ви свят е съразмерен, ще разберете ясно главната си цел, ще оцените времето си и ще подредите целите си. Вътрешната зрялост е източник на разсъдък, схващане и явен взор върху живота.

Числото на зрелостта ви демонстрира опциите, желанията и възможностите, които ще имате в интервала от 30 до 40 годишна възраст, като след 40 въздействието на това число последователно ще се ускорява . По-дълбоко въздействие може да изпитате директно след 35-годишна възраст. То включва по-добро схващане на себе си, почтеност и цялостно себеприемане, които в комбиниране с опита ще изиграят значима роля в живота ви.

За да разберете кое е вашето, би трябвало да съберете Числото на житейския си път и Числото на експресивността .





След това намалете резултата, до момента в който стане едноцифрено число . Например, в случай че Числото на Житейският ви път е 9 , а на експресиовността е 5 , изчислението ще се получи по този метод:

9 + 5 = 14

14 = 5

Интересна част от Числото на зрялост е и това, че от време на време то е в естетика с нумерологичния ви профил, а от време на време - не толкоз. Възможно е да усетите триене сред това, което сте сега и това, което зрелостта ви приготвя.

Така че може да има или лекост или търкания, които можете да изпитате, в случай че имате спорни сили. Като имате поради това, можете да продължите в галерията, с цел да разберете какво значи вашето Число на зрелостта и по какъв начин да разберете дали цикълът му е почнал за вас.
 Числото на зрелостта: по какъв начин да използваме силата му  Числото на зрелостта: по какъв начин да използваме силата му  Числото на зрелостта: по какъв начин да използваме силата му  Числото на зрелостта: по какъв начин да използваме силата му
 годишен 2022 iStock/Edna.bg

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР