Всеки обича да се излежава на плажа, слушайки океана, но

...
Всеки обича да се излежава на плажа, слушайки океана, но
Коментари Харесай

Кои са страните с най-добрите плажове?

Всеки обича да се излежава на плажа , слушайки океана , само че коя страна предлага най-хубавите плажове и кое ги прави такива? Трябва ли да оферират действия като гмуркане с шнорхел и каяк или към тях да има остров ?

Италия предлага невероятни плажове. Заешкият плаж в Лампедуза дава на плажуващите красиви скали, сини води и обилие от слънце. Ако се вгледате деликатно, може даже да видите костенурки и делфини във водата. Австралия има едни от най-чистите плажове в света с чист пясък и води. Нова Зеландия също има прекрасен пясък, заобиколен от превъзходни гледки, които ще накарат посетителите му да се почувстват като в парадайса.

Тулум в Мексико дава на почиващите неповторимата опция да плуват наоколо до антични руини на маите. Ако сте по-приключенски настроени, може да предпочетете плажовете на остров Палауи във Филипините . Остров Палауи е наличен единствено за плажуващи, които желаят да лагеруват, което дава опция да се посети един от най-красивите плажове в света без скупчвания на други туристи.

Коя страна има най-хубавите плажове съгласно анкета на „ Ranker “?

  1. Филипините;
  2. Австралия;
  3. Гърция;
  4. Малдивите;
  5. Мексико;
  6. Фиджи;
  7. Ямайка;
  8. Бразилия;
  9. Барбадос;
  10. Нова Зеландия.
Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР