Оли Александър се подготвя за конкурса Евровизия“, като счупи рекорд,

...
Оли Александър се подготвя за конкурса Евровизия“, като счупи рекорд,
Коментари Харесай

Участник в „Евровизия“ счупи рекорд на Гинес, вдъхновен от песента си за участие

Оли Александър се приготвя за състезанието „ Евровизия “ , като счупи връх , въодушевен от песента му за присъединяване . 33-годишният английски артист и артист , който показва Обединеното кралство на тазгодишната конкуренция в Швеция, пое предизвикателство, поставящо връх, в детското телевизионно шоу „ Blue Peter “, предават от Световните върхове на Гинес.

Имайки поради песента си „ Dizzy “, Оли се опита да сложи връх за най-вече обекти, уловени , до момента в който се върти на стол в границите на минута , като извоюва купата с общо 27 хванати предмета . Александър, който стана прочут като вокалист на Years&Years, получи помощ от водещата на шоуто Аби Кук, която му хвърля предметите, които трябваше да хване.

Звездата от „ Грях е “ трябваше да се завърти на цели 360 градуса със стола си , преди да хване предметите, които Аби – която беше на 2 метра разстояние – хвърляше.

Очаква се през днешния ден Оли да извърши песента си на финала онлайн на „ Евровизия “.

„ Евровизия “ е интернационален ефирен музикален конкурс, който се организира всяка година от 1956 година насам, като се изключи 2020 година, когато пандемията от ковид затвори света. Португалският артист Салвадор Собрал сложи връх за най-вече точки, събрани на „ Евровизия “ през 2017 година с общо 758 – 382 точки от журито и 376 от гласовете на публиката.

Ирландия и Швеция споделят върха за най-вече победи на състезанието за ария на „ Евровизия “ от страна – с по 7. А най-вече победи на състезанието за ария на „ Евровизия “ от реализатор си поделят Джони Логан от Ирландия и Лорийн от Швеция, които са единствените реализатори, печелили състезанието два пъти.

Направени са нови цифрови записи на химните на Република България и Европа

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР