Всеки може да види, че хората на протестите са без

...
Всеки може да види, че хората на протестите са без
Коментари Харесай

Доц. Чорбанов: Хората на протестите са без маски, но няма пик на вируса

Всеки може да види, че хората на митингите са без маски и .. Смъртността е индикатор, който би трябвало да се интерпретира вярно.
Това сподели по bTV доцент от Института по микробиология от Българска академия на науките.
 Епидемията ще спре, когато всички се срещнат с ковид, счита доцент Чорбанов Епидемията ще спре, когато всички се срещнат с ковид, счита доцент Чорбанов
„ Наблюдаваме обикновено развиване на ковид, не може да се приказва за втора вълна. Беше наивно да се счита, че ще можем да се п...
Учените приказват безшумно посредством обява, само че от време на време те би трябвало да приказват по-силно . Така се подвига звук и се обръща внимание.
До този миг имаше заявления по малките екрани. Статията в реномирано списание за съветската ваксина, р. Това не значи, че имунизацията работи . Няма нищо революционно, няма директни странични реакции, само че и друго би трябвало да се каже, тази ваксина не се знае дали защищава.
Решението ще е политическо, в случай че се вкара ваксина за година-година и половина . Говорят политици и фирми-производители. В Европа обществените домове и домовете за възрастни са най-голямата цел на ковид. Можете да опазите тези групи за месец,, само че не може това да се опази за 1 година.
. Все повече частни клиники се появиха в света, само че те не вършат предварителна защита. Те се занимават с липосукция, да вземем за пример, само че не и с предварителна защита.
 Намаление на новите случаи на ковид у нас за денонощието Намаление на новите случаи на ковид у нас за денонощието
През миналите 24 часа са регистрирани 39 нови инфектирани с COVID-19 в България, което е с 59 по-малко болни спрямо през вчерашния ден. Сп...
Никъде по света хората не съблюдават ограниченията. Има едно обикновено заразяване поради интензивното другарство през лятото. През зимата хората са затворени главно в фамилията. Не може да бъде взрив един толкоз дребен % от популацията. Не считам, че ще има фрапантно нарастване на болестта след старта на новата образователна година.
Намирам за безумно затварянето на парковете . На хората им писна, митинги има в цяла Европа, колкото и да се стягат ограниченията.. Но това не е ебола, изясни Чорбанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР