Всеки иска да направи добро впечатление на първа среща и

...
Всеки иска да направи добро впечатление на първа среща и
Коментари Харесай

Само за пичове! Вижте десетте лъжи, които всяка жена изрича на първа среща

Всеки желае да направи положително усещане на първа среща и надлежно да покаже най-хубавото от себе си. Хората са склонни да преувеличават истината и да описват обстановки за себе си, които звучат по-добре от обстоятелствата в действителност. Да, можем да оправдаем тези дребни неистини и да ги назовем доброжелателни, само че все пак ви представяме няколко измислици, които дамите постоянно изричат на първа среща. (... или премълчават!)

1. Раздяла
Може би още е унищожена от последната си разлъка и предходна обич, само че замазва полеженито и се държи по този начин, като че ли нищо не я тревожи. Много постоянно е подготвена за нови срещи (или не е), само че тази драма е оставила рана в нея. Така, че благи дами, бъдете обрани, когато говорите за някогашните и знайте, дали сте наясно със себе си.

2. Упражнения и фитнес
Нека бъдем почтени: дамите, които наподобяват естествено слаби и стегнати са огромни късметлийки. Остналата част от тях поставят огромни старания, с цел да наподобяват добре и по метода, по който желаят. Така, дамата, с която той се среща, може и да не е толкоз дейна, колкото би желала, само че без да се поколебае ще показа обстановката по различен метод.

3. Заетост
Случвало ли ви се е да казвате, че сте доста заета, за в действителност да не е по този начин? Това се случва, тъй като дамите знаят, че повече задължения значат повече занимателни неща в живота. Искате да не изглеждате изолирана и бездейна и най-вероятно не желаете да покажете, че сега сте в огромна застой.

4. Ваканция
Разказахте ли за последната си почивка? Представихте ли я като удивително прекарване, въпреки че беше цялостен неуспех? Това се случва, тъй като желаете да звучите забавно и на себе си – освен на него. А в действителност последният уикенд е бил цялостна досада с несъответствуваща компания...

5. Липсващ родител
Ако дамата е отгледана единствено от един родител или самата тя отглежда дете сама, сигурно това няма да бъде първата информация, която ще сервира. Нека не одобряваме това като неистина, а като икономисване на истината. Нормално е – това са доста персонални прекарвания и не се описват на всеки.

6. Хапване
Най-вероятно ще каже, че не е доста гладна. А мъжът насреща ще си намерения, че е от тези „ които не ядат “, само че истината е, че е прекомерно нервна и разчувствана – това е нашият метод да го прикрием, господа. Така че, разчупете ситуацията, с цел да се отпуснем.

7. Извинения
Да, неин другар се нуждае незабавно от помощ или баба ѝ е в болница... или лъже, с цел да приключи срещата. Докато мъжете декларират, че имат да свършат нещо, дамите не поемат тази отговорност, с цел да не се усещат отговорни по-късно.

8. Увереност
„ Да усещам се прелестно в кожата си и съм пъклен уверена! “. Това е почтена, „ бяла “ неистина. Все отново никой не желае да покаже слабостите си още на първа среща. Ако може, няма да ги покаже в никакъв случай, само че не се лъжете сами – задълбочите ли, това ще се случи.

9. Интереси от други мъже
Нямаме поради сериозна връзка или нещо сходно – другояче нямаше да е с вас. Но спомене ли за някой различен, знайте, че желаете ли тази жена, би трябвало да се постараете много. Има огромна възможност да има предпочитание да се вижда с вас, щом е тук, само че да има и други дейни обожатели.

10. Проблеми
Ако ви показа доста цветна картинка за живота, който води, най-вероятно има някакви проблеми, за които не желае да приказва. Загубила е работа, мести се... заобикаля ли тематиката, значи нещо там не е наред. Все отново не настоявайте да знаете всичко, тъй като дамите почитат хората, които не минават избрани граници. Особено на първа среща!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР