Всеки един човек иска да е здрав и да живее

...
Всеки един човек иска да е здрав и да живее
Коментари Харесай

Магическа рецепта от чесън и червено вино за добро здраве

Всеки един човек желае да е здрав и да живее дълго. Природните средства са доста потребни в тази област. Те подтикват работата на разнообразни елементи от тялото, поддържат ги витални и прави организмът като цяло резистентен на нездравословни въздействия.

За да подсилите тези механизми на организма си, можете да си приготвите тази магическа напитка. Тя ще ви помогне да прочистите организма си, да отстраните плаките от кръвоносните съдове и да намалите холестерола.
 С кои виновност се комбинират другите меса на скара С кои виновност се комбинират другите меса на скара
През лятото барбекюто на двора, морето или терасата е все по-често срещано събитие. В случай, че сте поканили посетители, изготвили сте меню...

Напитка за намаляване, която работи през нощта

Тази напитка се състои от две съществени съставки: алено вино и чесън. И двете са потребни за организма, като го подтикват и го вършат по-устойчив.

Нужни са ви 12 обелени скилидки чесън и огромен стъклен буркан, в който да ги поставите. Количеството вино, което ви е належащо е ½ литър.

Поставете чесъна на дъното и го залейте с виното. След това затворете компактно капачката.  Оставете буркана на слънчево място и дано чесънът обогати виното със своите скъпи свойства и качества.

Течността би трябвало да стои 14 дни в буркана. На 12-тия ден можете да го приберете на мрачно място. Приемайте по една чаена лъжичка по три пъти дневно от тази течност. Можете да го вършиме един месец, а по-късно почивате 6. След като изтекат 6-те месеца, повторете процедурата.

Тази напитка има в действителност вълшебен свойства. Както знаете чесънът е мощен стимулант и работи като естествено средство за лекуване на разнообразни заболявания. В националната медицина той има необятно разпространяване. Много и лекари го предлагат по една скилидка дневно в зимните месеци, за стимулирате имунитета си и да сте здрави.

Също по този начин, чесънът сме счита за противораково средство и може да се приема и от хората, които се лекуват от тази подла болест. Също по този начин, защищава и от други такива заболявания и може да се употребява от всички – деца и даже доста възрастни хора.
 Какво сирене да изберем съгласно виното, което пием Какво сирене да изберем съгласно виното, което пием
По принцип белите виновност се съчетават по-добре със сирена, в сравнение с с алените, защото им липсват танини. Виното и сиренето от един и...

Магическата напитка, която ви представихме ще усъвършенства имунитета ви, ще отстрани всички противовъзпалителни процеси. Отлична е и за против всевъзможни болести на меките тъкани, топи мазнините, ще бъдете по-енергични и почиства организма от токсините, които неизбежно ги имаме, когато живеем в огромния град, а и освен. Подарете си здраве на вас и вашите фамилии с тази напитка и си спестете главоболията от настинки, грипове и други сезонни болести.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР