Всеки човек има някакъв режим на хранене, който се отразява

...
Всеки човек има някакъв режим на хранене, който се отразява
Коментари Харесай

С тази японска диета се преобразих само за 2 седмици! Толкова е лесно

Всеки човек има някакъв режим на хранене, който се отразява както на физическото му положение, по този начин и на силата и тонуса му като цяло. Когато усетим, че сме качили някой различен кг, или желаеме да отслабнем, най-често прибягваме до разнообразни диети. Днес ви представяме една японска диета, с която ще можем да свалим 14 кг единствено за две седмици. Разбира се, би трябвало да съблюдаваме някои съществени правила, когато сме на тази японска диета. Първото предписание е да се ограничим единствено в плануваните 3 хапвания дневно и да не ядем нищо сред тях. Второто предписание е да пием доста вода, като е целесъобразно да започваме деня си с чаша вода на гладно.

Третото предписание е да не заменяме продуктите за други. Единственото, което можем да сменим, е кафето със зелен чай. И по този начин, ето и менюто, което би трябвало да спазаме. Диетата протича в седем дни, които повтаряме. Първия ден започваме с чаша кафе без захар за закуска. На обяд хапваме 2 твърдо сварени яйца, а на вечеря – салата с лимон и парче месо. Втория ден започваме с кафе и един сухар. Обядът е същия като първия ден, а вечерята се състои в салата, чаша кисело мляко и парче шунка.

Третият ден закуската още веднъж е чаша кафе без захар.

На обяд си хапваме един плод и зеленчуци, а на вечеря – салата, шунка и 2 твърдо сварени яйца. Четвъртия ден започваме с чаша кафе. Обядът се състои от сок от морков и 2 твърди яйца, а вечерята е салата с лимон и месо. Петият ден стартира като хапнем един настърган морков с лимон. Обядът е печена риба с домати, а вечерята я пропущаме. На шестия ден закуската е чаша кафе без захар, на обяд хапваме салата с 200 грама пилешко месо, а на вечеря – един настърган морков и 2 твърди яйца. Последния ден започваме още веднъж с чаша кафе. На обяд хапваме плод и парче месо, а вечерята е по наш избор. Втората седмица от диетата съблюдаваме същата поредност на дните. Резултатите ще са впечатляващи. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да зпочвате каквито и да е диети, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР