Всеизвестен факт е, че Ливърпул иска да продължи подсилването си

...
Всеизвестен факт е, че Ливърпул иска да продължи подсилването си
Коментари Харесай

В Ливърпул вярват, че скоро ще имат още един нов халф

Всеизвестен факт е, че Ливърпул желае да продължи подсилването си в средата на терена. Съвсем неотдавна „ алените “ от Англия завършиха прехвърлянето на Алексис Мак Алистър от Брайтън, само че в този момент на дневен ред е халфът на Ница – Кефрен Тюрам. Френският полузащитник е под радара на мърсисайдци от известно време и се чака през новия сезон да се причисли към тима, воден от Юрген Клоп.

Именно по тази причина той е считан за евентуален идващ трансфер на „ Анфийлд “ през идващите дни, а съгласно пресата във Англия Ливърпул „ чака да приключи договорката “ напълно скоро.

Според Football Insider пък клубът е близо да се контракт с френските си сътрудници, а Тюрам е дал единодушието си да премине на Острова, след което да оформи цялостния си трансфер. Нюкасъл Юнайтед също имаше интерес към футболиста, само че самият Тюрам е изразил желанието си да играе при „ алените “, където играе различен непосредствен негов другар – Ибрахима Конате.

Тюрам е халф с желан десен крайник и може да играе на позицията на номер „ 8 “, както и в по-дефанзивна роля. Също по този начин обаче офанзивните му дейности не са му непознати и играчът се отличава със солидния си дрибъл с топка в крайници.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР