Всеизвестен факт е, че актьорът Калин Врачански е доста суетен.Оказва

...
Всеизвестен факт е, че актьорът Калин Врачански е доста суетен.Оказва
Коментари Харесай

Мачото Калин Врачански се подмлади

Всеизвестен факт е, че артистът Калин Врачански е много суетлив.

Оказва се, че напоследък помпането на бицепси във фитнеса не му е задоволително и е прибегнал до разнообразни разкрасителни процедури с ботокс, с които да заличи бръчките по челото си.

Освен това е боядисал и кичурите си, с цел да скрие първите си побеляващи коси.

Той постоянно се е стараел да наподобява привлекателно и да радва очите на почитателките си. С напредването на възрастта обаче, недоволствал, че по челото му се появили бръчки и взел решение да се подложи на ботокс процедури, посредством които да върне самочувствието си.

Смята, че след визитата му в дерматологична клиника, наподобява по-свеж и има отпочинал тип.

Специалистите обаче го предизвестили, че в случай че желае да резервира този резултат, ще би трябвало да се подлага на процедурата два пъти годишно. Преди няколко години Калин ръсна няколко бона за ремонт на зъбите, написа " Уикенд ".

И въпреки доста да държи на визията си, преди няколко години завърши с плейбойските си изяви и се кротна до половинката си – художничката Александра Стоянова, като съгласно мълвата двамата даже към този момент се замислят за наследници.

Не е загадка, че през годините през леглото на Врачански минаха много дами, само че преди Александра мъчно се задържаше с някоя за по-дълго време.

Припомняме, че Врачански сподели за пръв път гаджето си на премиерата на сериала " Господин Х и морето " преди 4 години, когато дойде с Александра на разположение и я показа като " дамата до мен " Тя обаче избра да избегне любопитните погледи и седна на последния ред. И до ден-днешен страни от светлините на прожекторите. За нея се знае единствено, че предлага частни уроци по изобразяване, написа още изданието.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР