Все повече се говори, че Шакира може би има нов

...
Все повече се говори, че Шакира може би има нов
Коментари Харесай

Шакира се среща с мистериозен мъж и се мести при него в Маями

Все повече се приказва, че Шакира може би има нов мъж в живота си - и възнамерява да се реалокира в Маями напълно скоро, с цел да бъде по-близо до него, оповестява " Daily Mirror ".

Твърди се, че колумбийската певица и авторка на песни ще направи този ход до броени дни, откакто е подписала съглашение за настойничество над децата си. Първоначално се знаеше, че желае да напусне Барселона дружно със синовете си Милан, който е на 10 години, и Саша, на осем, през юни, в края на образователната година. Сега обаче тя може би ще замине при започване на идващия месец, откакто се появи информация, че един от родителите ѝ ще бъде признат в болница. Макар че съгласно испанските медии може би има още една причина да форсира преместването си и това е - " загадъчен мъж ".

Според тях двамата са се срещнали преди няколко месеца, преди Шакира да напише последната си ария, ориентирана против Пике и новата му другарка Клара Чиа. Повече детайлности към новият мъж няма, само че пък и не става въпрос за някогашният ѝ обичан Антонио де ла Руа, с който се срещаше преди да срещне Пике на Световното състезание по футбол през 2010 година, и където извърши шлагера си " Waka Waka ".

А другояче през идващия месец двамата някогашни - Шакира и Пике подписват съглашение в съда в Барселона. Част от него гласи, че пенсионираният към този момент футболист, ще прекарва ваканциите с децата си.
Снимка: Getty Images
Припомняме, че след раздялата Шакира записа парче с аржентинския диджей Bizarrap, в което осмива Пике и новата му другарка. И продължи да споделя в изявленията за това. А пък Пике от своя страна даде изявление за испанския вестник El Pais и съобщи, че е " доста благополучен " след трагичните промени в живота му, визирайки раздялата както с певицата, по този начин и с футболната си кариера. Вместо това е насочил вниманието си към децата: " Става дума за това да ги предпазим. Това е работата на всички родители с техните деца. Върху това съм се съсредоточил и това е моята работа като татко ". 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР