Все повече информации сочат, че наставникът на Пари Сен Жермен

...
Все повече информации сочат, че наставникът на Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Голямата въртележка е в ход: Звездите на ПСЖ вече чакат Зидан

Все повече информации сочат, че наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино е огромният любимец на управлението на Манчестър Юнайтед за това да стане новият управител на британския клуб. Смята се, че самият аржентински експерт желае да се завърне във Висшата лига още в този момент.

Сега „ Daily Record показва, че управлението на Ман Юнайтед са били насърчени от желанието на аржентинеца да напусне „ Парк де Пренс “, което ги е принудило да се откажат от търсенето на краткотраен управител. Представителите на Почетино пък към този момент са говорили с клуба от „ Олд Трафорд “ и са показа задоволството му от това да поеме „ алените дяволи “.

EXCLUSIVE! Mauricio Pochettino to Manchester United talks start and PSG may let him go NOW |
— Daily Record Sport (@Record_Sport)
Това значи, че всичко към този момент зависи от шефовете на Пари Сен Жермен и от това дали те ще се съгласят да се разделят в този момент с Почетино, или ще проявят същата неотстъпчивост, каквато демонстрираха през миналото лято, когато Даниел Леви се опита да върне експерта в Тотнъм.

Ситуацията се улеснява от обстоятелството, че Зинедин Зидан, за който се твърди, че е отказал на Манчестър Юнайтед, е подготвен да поеме парижани. „ ESPN “ написа, че от ПСЖ са осъществили контакт със Зидан, който е без работа от лятото, когато напусна Реал Мадрид.

PSG have made contact with Zinedine Zidane in case of a potential departure of manager Mauricio Pochettino, sources have told.
— ESPN FC (@ESPNFC)
Според „ Marca “ пък звездите на ПСЖ, които знаят за желанията на управлението, към този момент обсъждали между тях в съблекалнята, че напълно скоро техен треньор ще стане точно някогашният френски национал.

От страна на ПСЖ към момента няма коментар по тематиката „ Почетино “. По принцип спортният шеф на клуба Леонардо не се бави доста в това отношение и бързо показва обществено позицията на управлението. Така бе и в проблема с Тотнъм и Почетино, както и след офертите от страна на Реал Мадрид към Килиан Мбапе.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР