Все по-голям процент от населението предпочита да консумира черен хляб,

...
Все по-голям процент от населението предпочита да консумира черен хляб,
Коментари Харесай

Потопете филия черен хляб във вода и разберете дали са ви ИЗМАМИЛИ

Все по-голям % от популацията избира да употребява черен самун, тъй като той е доста по-здравословен и потребен от белия. В този артикул се съдържат доста повече фибри, селен, желязо, магнезий, цинк и все значими за организма ни субстанции.

Не е нужно даже да консумирате големи количества от продукта, защото съумява елементарно да ни засити.

За страдание обаче през днешния ден производителите не са по никакъв начин правилни, по отношение на крайния консуматор. В доста от продуктите, предлагани на пазара, могат да се открият всевъзможни оцветители, само че не и цели зърна, от каквито в действителност би следвало да се подготвя това тестено произведение.

Да не приказваме, че някои производители употребяват какао, кафе, вино и всевъзможни други съставки, за смяна в цвета.

Ние обаче сме твърдо решени да споделим с вас един незаместим трик, с помощта на който ще съумеете да разберете дали черният самун, който са ви продали в магазина, е същински. Така сами ще можете да вземете решение дали да го консумирате или сами да си го приготвите идващия път, вместо това да се разочаровате.

Как да проверим същински ли я хлябът?
Вземете част вътрешността на филия самун и я поставете в чаша с вода. Изчакайте по този начин за няколко минути и наблюдавайте какво ще се случи. Ако хлябът стартира да изсветлява, а водата стане мътна и тъмна, то знайте, че при изработката му са употребявани изкуствени оцветители.
Истинският черен самун се познава и по още няколко неща. Ето и лист с тях:  ТРИК, с който можете да удължите трайността на ХЛЯБА двойно! ТРИК, с който можете да удължите трайността на ХЛЯБА двойно!
Много хора избират да си закупят самун непосредствено от пекарната, тъй като усетът на тестените произведения е доста по-добър, а и не са претъпк...

• Мирисът му е по-различен от този на белия хляб;

• Средата на черния самун е с по-малък размер и порите са по-силно изразени;

• Черният самун е с високо наличие на влага;

• Изделието е еластично.

Тествайте хляба, преди да го консумирате, и се уверете, че не са ви пробутали артикул, обагрен с кафе, какао и други изкуствени оцветители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР