Всъщност странностите на Луната не са никак малко. Астрономите от

...
Всъщност странностите на Луната не са никак малко. Астрономите от
Коментари Харесай

Луната – секретна база на извънземни?

Всъщност странностите на Луната не са по никакъв начин малко. Астрономите от 18 и 19 век неведнъж записват светещи обекти, движещи се по лунния диск и „ звезди “, излъчващи сини, бели и червени лъчи към спътника на Земята. Според редица астрономи, Луната е населявана.

 

През 20 в. вместо мистерията, обвързвана с Луната да бъде разгадана, тя се заплита още повече. През 1920 година шотландският академик Дънкан Лунан открива спътник, въртящ се към Луната, излъчващ равномерни радиосигнали. Това продължава до 1940 година

 

През 1955 година съветският астроном Ерменко следи кацане на незнаен обект на лунната повърхнина.

През 1968 година НАСА разгласява азбучник, в който събира описания на повече от 600 странни неща по повърхността на Луната, които не могат да бъдат обяснени от науката.

Това са движещи се светещи обекти; канали, които се удължават със скорост до 6 км./ч.; появяващи се и ненадейно изчезващи кратери; мъгли, преливащи в разнообразни цветове и даже нещо сходно на механизми.

 

След кацането на руския галактически транспортен съд на Луната „ Луна 9 “, през 1969 година американците Нийл Армстронг и Едуин Олдрин се трансформират в първите хора, стъпили на Луната. След края на американската стратегия „ Аполо “ човешкото проучване на спътника е прекъснато, макар че по-късно няколко спускаеми и орбитални апарати са пратени до Луната с изследователска цел.

 

Уфолози показват, че фрагментите от Луната, които съставляват обработени на нискокачествен фотошоп фотоси, са същински, а и обработката им е умишлена, с цел да скрие неповторимите фрагменти, извадени по незнаен метод от архивите на НАСА. Всички те подхранват догатката, че Луната от дълго време е населявана от извънземни.

 

Пристрастените към тематиката за извънземен живот означават, че откакто разкрили своята планета, те единствено следят Земята, а Луната е идеалното място за това. Данните за извънредно ниската компактност на Луната удостоверяват, че ядрото й най-вероятно липсва изцяло. Освен това е открито, че спътникът е с вътрешна железна обвивка, която е с дебелина 70 км. и се състои от желязо, никел, волфрам и други детайли. Всичко това не дава отговор на статута на натурален сателит, което идва да рече, че по всяка възможност е изкуствено основан обект.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР