Времето за финалния сблъсък на Мастърса в Маями дойде. Днес

...
Времето за финалния сблъсък на Мастърса в Маями дойде. Днес
Коментари Харесай

Програма за финала в Маями: Даниил Медведев и Яник Синер решават съдбата на трофея

Времето за финалния конфликт на Мастърса в Маями пристигна. Днес ще разбрем кой всред Даниил Медведев и Яник Синер ще грабне трофея на конкуренцията във Флорида, наследявайки Карлос Алкарас на трона. Именно италианецът надигра международния номер едно в полуфиналите, като по този метод прекъсна серията му от 10 следващи победи и го спря по пътя му към постигането на " Слънчев дубъл ". Днес пък Синер ще би трябвало да прекъсне една надалеч по-лична отрицателна поредност, тъй като до момента е допускал провали и в петте си срещи с Медведев, от който за последно загуби в конфликта за купата на тазгодишния шампионат в Ротердам.

Самият Медведев е в меко казано впечатляваща форма, печелейки 23 от последните си 24 дуела и му следва да излезе за своя пет следващ край през годината. Десетият подложен обаче съвсем не отстъпва на тези индикатори и в хода на сезона в никакъв случай не е губил по-рано от четвъртфиналната фаза на обещано съревнование и също така се опълчи съществено на руснака при последния им мач, тъй че не можем да обособим блестящо изразен любимец.

Битката за купата в Маями ще започва довечера от 20:00 часа българско време, а вие по традиция бихте могли да я наблюдавате в действително време, в случай че се възползвате от безплатните линкове на нашия уебсайт.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР