Връзката е сложно и крехко нещо, особено между двама влюбени.

...
Връзката е сложно и крехко нещо, особено между двама влюбени.
Коментари Харесай

10 сигурни признака, че ви изневеряват

Връзката е комплицирано и нежно нещо, изключително сред двама влюбени. Не постоянно е допустимо да се резервира каквато е била в ранните години на запознанства. Когато възприятията изчезнат, не всеки е задоволително самоуверен, с цел да постави завършек на това и може да стартира да лъже. Каним ви да разгледате 10 промени в държанието, които би трябвало да ви предупредят.

10. Те се тормозят, в случай че докоснете телефона им.

Не всеки може да понесе, когато хората допират персоналните им неща. За тях това не е доста прелестно. И въпреки всичко, в случай че инцидентно сте взели телефона на колегата си и реакцията им се е оказала прекомерно мощна и негативна и сте безусловно сигурни, че те нямат невроза, може би има какво да крият от вас?

9. Често остават до късно на работа.

Понякога хората, които споделят, че работят късно, в действителност работят до късно. А от време на време това е тривиално покритие за длъжностен разказ или отвращение да се види с колегата си. Защо се случва? Трябва да потърсите отговора в спокойна полемика. В последна сметка, едно време и двамата бързахте да се приберете след работа, с цел да вечеряте дружно.

8. Ревниви са без причина.

На дребни порции ревността е прелестно възприятие. В първите години на връзка даже е прелестно, тъй като значи, че сигурно сте обичани. И въпреки всичко, в случай че години по-късно сътрудникът ви стартира да ревнува от нищото, може би самите те имат „ нечисти ръце “.

7. Дразнят се от ненужно внимание и грижи.

Често ни липсват прояви на обич и внимание от страна на нашия обичан и хората нормално се любуват на демонстрацията им. И въпреки всичко, в случай че харесвате колегата си и те се нервират или недоволстват, по-добре е да спрете и да потърсите повода.

6. Интимността от дълго време е изчезнала.

Интимният живот е значим за хармоничната връзка. Ако първоначално има доста пристрастеност сред сътрудниците, тя може да изчезне с времето. Пълното неявяване на фамилиарност е обезпокоителен знак. За да запазите връзката си, говорете с колегата си. Опитайте се да разберете какво им е на сърцето и за какво са студени към вас.

5. Не обсъждате проекти за споделено бъдеще.

Партньорите обичат да разискват своите проекти за бъдещето, изключително в първите години на връзката. Къде ще живеят – в къща или апартамент? Къде ще пътуват – до Малдивите или из страната? Какъв домакински любим ще вземат – котка или куче? Ако с течение на времето някой от вас към този момент не се интересува от споделеното ви бъдеще, пробвайте се да намерите повода.

4. Те дават прекалено много дарове без причина.

Всеки обича да получава дарове. Особено жена – тогава тя се усеща като същинска богиня. И въпреки всичко какво, в случай че има прекалено много дарове и сътрудникът ги раздава по-често от нормално? Първо, ще бъдете разчувствани от този факт. Но по-късно ще зародят подозрения и разумни въпроси: за какво се държат по този начин? Правили ли са нещо, от което да се срамят?

3. Имат внезапни промени в настроението.

В живота ни може да има доста сложни обстановки. Всички сме изложени на стрес и напрежение. Ето за какво никой не е в сигурност от промени в настроението. И въпреки всичко, в случай че има прекалено много от тях и сте сигурни, че не става въпрос за проблеми на работното място, може би е по-добре да поговорите от сърце до колегата си, с цел да разберете какво се случва.

2. Те сменят тематиката по време на сериозен диалог.

Не е най-хубавото време за сериозен диалог незабавно след работа или преди лягане. И въпреки всичко, в случай че вашият сътрудник изрично отхвърля да приказва по значими тематики даже в добър миг, може би те просто се пробват да избегнат сходни диалози. Това може да е знак, че би трябвало да се тревожите за бъдещето на връзката си.

1. Те ​​не са подготвени да ви срещнат с родителите или приятелите си.

Ако се срещате дълго време, само че сътрудникът ви не бърза да ви запознае с най-хубавите им другари или родители, това е обезпокоителен знак. Ако са съществени с вас, няма да се двоумят. Казват ли, че не са подготвени, до момента в който вие непрекъснато намирате оправдания за държанието им? Може би просто не желаете да се изправите пред истината: не заемате значимо място в сърцето на колегата си.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР