Вратарят Зоран Попович, който от лятото ще бъде футболист на

...
Вратарят Зоран Попович, който от лятото ще бъде футболист на
Коментари Харесай

Бъдещият вратар на Левски е притеснен от финансовите проблеми на клуба

Вратарят Зоран Попович, който от лятото ще бъде футболист на Левски, е мощно обезпокоен от протичащото се в " синия " клуб, научи ТОПСПОРТ . Сърбинът, с хърватски паспорт, е прочел част от новините в родните медии, където се загатва, че вековниците може и да скапват предварителното си съглашение с играча поради финансовата рецесия на " Герена ".

Макар и изпълнителният шеф Павел Колев да увери, че на този стадий сходен вид не стои на дневен ред, Попович по този начин и не е получил гаранции, че от 1 юли ще облече вратарския екип на " сините ".
 Левски подписа контракт със Зоран Попович
Официално: Левски притегли сръбски вратар

Договорът сред двете страни влиза в действие 01.07.2020 година

Везните несъмнено не клонят в негова изгода и заради обстоятелството, че заплатата му ще бъде към 10 000 евро, което е в цялостен прорез със сегашната спестовност откъм месечни хонорари в редиците на гранда. Към този миг Попович е оставил ориста си в ръцете на своя сътрудник, който ще би трябвало да изследва в най-кратки периоди какво ще е бъдещето на неговия клиент.

Припомняме, че роденият през 1988 година сърбин е авариен пазач на Цървена звезда. В момента треньор на вратарите в отбора е Боян Йоргачевич, който неотдавна в изявление пред ТОПСПОРТ показа следното:
 Снимка 462865
Източник:

" Мисля, че от Левски не са сбъркали с избора си на Попович. Той има отлични както футболни, по този начин и човешки качества. Ще им донесе качество и успокоение под рамката. Говорил съм с него по тематиката. Много е щастлив, че ще бъде част от Левски. В момента е като " звяр ". Подготвен е на доста високо физическо равнище. Технически също. Има душeвността да пази за доста огромни тимове. Според мен няма да има никакви проблеми с акомодацията си в клуба и да поведе Левски към купата ".

В кариерата си до момента Зоран Попович е пазиl на редица сръбски отбори. В чужбина се е пробвал единствено един път, като има 7 мача за норвежците от Бодьо/Глимт.
 Боян Йоргачевич пред ТОПСПОРТ за публиката на Левски, треньора Хубчев и
Боян Йоргачевич пред ТОПСПОРТ за публиката на Левски, треньора Хубчев и " сините " фантазии за трофей

" От клуба няма да сбъркат с привличането на вратаря Зоран Попович - той е звяр "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР