Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид де Хеа, влезе в

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид де Хеа, влезе в
Коментари Харесай

Де Хеа влезе в историята и заяви: Горд съм с отбора!

Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид де Хеа, влезе в историята на " алените дяволи ".

Испанецът стана едноличен водач по мачове без позволен гол в историята на клуба след успеха с 2:0 против Нюкасъл във финала за Карабао Къп.

Тя маркира „ чиста мрежа “ номер 181 за испанеца, който изпревари досегашния рекордьор по този индикатор на „ Олд Трафорд “ Петер Шмайхел.

Де Хеа се трансформира в жива легенда на Манчестър Юнайтед, откакто изигра своя мач №500 с екипа на „ алените дяволи “ в своята в кариера.

„ Беше отлично. Трудно е да се опише и съм разчувствуван, тъй като не съм печелил трофей отдавна. Радвам се за почитателите. Преди това играхме няколко финала, само че ги загубихме. Затова бяхме наясно, че би трябвало да го създадем. Изправихме се против сложен противник и съм доста горделив с тима. Нямаше по-добър миг от този да подобря върха, по тази причина съм в действителност доста благополучен ", показа стражът.

„ Имаме мач след три дни и би трябвало да се концентрираме за него. Участваме в още три надпревари и имаме късмет да спечелим някои от тях. Усещам, че настроението на тима е за нови триумфи ”, добави Де Хеа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР